Connect with us

BiH

Predsjednik Čović u Livnu se susreo s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Boraveći danas u posjeti Hercegbosanskoj županiji, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović uz predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Ivana Jozića i gradonačelnika Livna, Luku Čelana, sastao se s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na sastanku je razgovarano i o aktualnoj situaciji, braniteljskim pravima, kao i o problemima s kojima se pripadnici HVO-a susreću. Predstavnici udruga uz prezentirane aktivnosti koje se provode među braniteljskom populacijom, na sastanku su iskazali potporu kandidatu HDZ-a BiH za gradonačelnika Livna dr. Darki Čondriću.

Prilikom sastanka iskazana je iskrena zahvala dužnisnicima HDZ-a BiH za pomoći koju pružaju svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji.

Gradska uprava Livna uvijek je imala sluha, rado pomogla i davala potporu u radu braniteljskih udruga, a to će se nastaviti i dalje, naglašeno je na sastanku.

Dužni smo zaštititi dostojanstvo svakog našeg branitelja i vrijednosti Domovinskog rata, velika žrtva je podnesena za obranu naših domova i obitelji.  Svi izgubljeni životi za našu slobodu nikad se ne smiju zaboraviti, jedinstveni i zajedničkim djelovanjem moramo očuvati i zaštititi dignitet svakog hrvatskog branitelja, zaključeno je na sastanku.

Continue Reading