Connect with us

BiH u EU

Tjedni komentar… Radu Krivokapić Radonjić dobitnicu nagrade za najbolju svjetsku modnu dizajnericu je upravo taj uspjeh doveo do dugoročne suradnje sa medijskim svijetom 21-og stoljeća.

Logično pitanje u ovo vrijeme kada mediji kontrolirano kreiraju kaos, strah, neizvjesnost, ipak ovakva radosna i pozitivna vijest o uspjehu se proširila daleko. Znakovito želimo lijepe vijesti čitati. Evo jedne… u konkurenciji velikog broja zemalja svijeta. Rada Krivokapić Radonjić je u Londonu dobila nagradu od “Corporate LiveWire”  za projekt KOVILM koji predstavlja kreaciju preoblikovanja dva tradicionalna modna detalja u novi jedinstveni. Izrada je ručna uz mogućnosti za izbor boje, dodavanja monograma vlasnika i slično. KOVILM će biti trajno prepoznatljiv u budućim trendovima.
Ovih dana će se i na našim prostorima mnogo više znati o Radi jer je zadivila svijet. Zahvaljujući “Tjednom komentaru”  otvoren je novi medijski put modne dizajnerice i stilistkinje. Uslijedili su pozivi na različite događaje i susrete, naravno da sam rado pristupio povezivanju i  organiziranju susreta uz medijsku podršku naših portala. Zanimljivo, mnogo je komentara i gledanost je znakovito porasla, zahvaljujem svima. Najbolji komentar je dao jedan od naših vodećih ako ne i svjetskih novinara, pjesnik  Dragan Marijanović. “spojila je nespojivo u umjetnosti i kulturi”
Također se javio i večernjakov svjetski urednik, novinar i pjesnik Frano Vukoja za intervju s “svjetskom dizajnericom”.
Vidljivo je krenula nezaustavljiva lavina medijske gladi za ovakvim pobjedama, valjda su političke teme napetosti zasitile mnoge te traže radost, drugačije ne bih mogao objasniti veliki skok gledanosti i komentara na portalima. Također zovu urednici Kviskoteke odnosno Ukrštenice. Traže suglasnost za korištenje podataka u Ukrštenici  od Rade Krivokapić Radonjić dobitnice nagrade za najbolju svjetsku modnu dizajnericu. Potrebna je i fotografija nagrađenog modnog detalja KOVILM i dizajnerice svjetske pobjednice.

Najpoznatije svjetske manekenke – Rada Krivokapic Radonjic

Važno naglasiti kako Rada ističe zasluge svojih roditelja za trasirani put uspjeha a posebno brat poznat po imenu Radoslav-Rajo – Pomorac koji joj je učinio život ljepšim i bio podrška kad je bilo najteže.
Rada je ostvarila svoj san upravo onako kako je zamišljala kad je bila tinejdžerica. Majka je četvero djece i svjetska je dizajnerica. Zanimljiv životni put zacrtan snažnom željom i talentom, uspješno se realizirao snagom ustrajnosti.
Upravo poštujući talent i trud odlučili smo biti promotor i podrška svjetskoj dizajnerici iz Kotora. Uzavrelo 21 stoljeće puni medijski prostor tamnim temama, zlo je popularno, dobro se rijetko promovira, i ljudi se lakše prepuste i ispune negativnim emocijama, a Uprava naših portala ide suprotnim putem… Želimo biti promotori dobra, rada,  uspjeha  i zadovoljstva. Medijska publika nam je potvrdila kako je to dobar izbor, te stoga u  2024. godini smo podrška i promotori uspjeha koji su rezultat ustrajnog rada i talenta.
Vjerovatno će nam Tjedni komentari, kolumne i intervjui sa Radom Krivokapić Radonjić biti redovite.
A možda se o Radi jednog dana napiše knjiga o njenom životnom putu i uspjehu.
Kovilm je modni detalj koji je dizajnirala Rada Krivokapić-Radonjić modna kreatorka i stilistkinja | Rada Krivokapic Radonjic
Autor objave: Mladen Ljubić VajtaRada Krivokapic Radonjic i njen brat

Continue Reading