Connect with us

BiH

Tjedni ljetni komentar…..Tko će biti šesti “najbolji” i pod čijom palicom će igrati????

Srpanj 2022 godine, izborne liste se nose u Sarajevo, sve je spremno a ništa nije spremno. Vrućine dodatno “griju” već vrelu političku scenu. Do Velike Gospe će sve prividno mirovati, a i maloj djeci je više jasno kako u Hrvata postoje dvije grupe Hrvata.
Prvi i najsnažniji politički korpus sa infrastrukturomm okupljeni  oko HNS-a, spremni preuzeti vlast sa jasnim ciljem ostvarenja jednakopravnosti Hrvata sa druga dva naroda. Proces traje i zahtjeva vrijeme, saveznike i veliko lobiranje u međunarodnoj zajednici. U  izbornim procesima važno je  da opozicija “izbori” šestog  izaslanika u Domu naroda (legalno i legitimno)
Sjetimo se , prije desetak godina kada se pričalo kako je Velimir Perasović  “najbolji šesti igrač u reprezentaciji”. U biti svatko bi želio biti Perasović (šesti igrač u Domu naroda) ali ne zaboravite kako je Perasović igrao pod hrvatskim stijegom.

Slijedi borba za  “najboljeg šestog igrača”  u Hrvata, …. pod kojim stijegom će igrati…..

Osnivanjem HZ HB na današnji dan stvoreni su temelji današnje BiH. - Kamenjar

Bit Izbora 2022 je da šesti igrač bude pod stijegom HNS-a, ako tako ne bude i šesti igrač bude pod stijegom Armije BiH, to će biti zlo za koje će Hrvati iznaći učinkovit lijek. Naravno da uvijek ima lijek samo strada obični narod. U ovom slučaju će mnogi osjetiti na vlastitoj koži  ” zrcalo tretman”  koji bi kratko mogao biti “kako ti mom narodu, jednako ja tvom narodu”
Za izdaju nema oprosta, stoga braćo Hrvati pripremimo se za  dres “šest”  Snaga potencijalnih kandidata i kandidatkinja je slaba  ali koristi se isti recept. Očekujemo kako će rodbina prepoznati obiteljske “izrode” i uskratiti bilo kakvu potporu, Potpuno  svjesni kakav je put popločan “dobrim namjerama” i kojim pravcem ide put  u koji se pozivaju  građani Hrvati i koji put im je namijenjen,  Nikad ne zaboravi, veoma je važan stijeg pod kojim zastupaš interese svog naroda..  Pod stijegom svoga naroda smo ponosni i nikad ne zaboravljamo kako se juda za 30 dukata prodao vragu, ali se ubrzo i pokajao.
Hrvatski ratnici poštuju vjeru pradidova, a ako želiš Judinim putem ići, budi Juda do kraja.
Ovo je jedini način kako kroz zajedništvo uvesti pluralizam.
Zajedništvo Prvih  dragovoljaca  u  ključnim vremenima
Obilježena 22. obljetnica utemeljenja Prve dragovoljačke postrojbe HVO-a u Širokom Brijegu – Jabuka.tv
Autor Objave Mladen Ljubić-Vajta

Continue Reading