Connect with us

Kultura

Izborni Komentar”Istina je poput vode ” izat će na vidjelo poslije Izbora

Je li COVID 19 “poslužio” političarima u kampanji da se izoliraju od javnosti, što bi narodnim riječnikom kazali:
“ima li lažne korone” ???
Iskustvo mi govori kako će u završnoj fazi kampanje za lokalne izbore, doći do “izolacije” pojedinih političara ili “simptoma korone” te će za njih posao završiti vrijedni i odgovorni sa liste.
Iskreno, divim se Predsjedniku Čoviću na uloženom trudu i naporu kako bi stigao na sve događaje u sve gradove, općine, spomen obilježja i dr. Svaki častan čovjek bilo koje političke opredijeljenosti će odati priznanje takvom Prvaku.
A što se tiče ove druge vrste stranačkih uhljebnika bez muke, takvih ima u svim političkim opcijama, jako su uspješni jer su povezani sa sličnima i razmišljaju samo kako se okoristiti. Doći će kraj i takvim glumcima. Što bi jedna mudra majka poginulog branitelja kazala:”Ma nije meni što me laže, već što misli da mu vjerujem”
Kroz povijest, uvijek je bilo onih koji su se “izvlačili” – kad se kosilo “nije mu kosa otkovana” – kad se igrao nogomet “velike mu bate” – kad se kopao krompir – “mala mu motika” – kad se išlo u svatove “otekao od zuba” a Corona otvorila vrata takvim političarima u kampanji.
Ali istovremeno je  doba suvremenih tehnologija kada su propusti i slabosti vidljive i transparentne, takve “slabe karike” će prirodno otpadati u kampanji.
Analitički tim pretpostavlja gdje će se “pojaviti Korona simptomi” npr. u HBŽ a vrijeme će nas demantirati. Upozoravali smo na političku nekorektnost i “Pilatovo pranje ruku”, prebacivanje odgovornosti na veću razinu, te za nesposobnost optuživanje niže razine.
Istraživanje analitičkog tima, kao neovisnog glasila je vrlo ozbiljno.
Potporu dajemo najsnažnijoj, najorganiziranijoj političkoj opciji u Hrvata BiH, kojoj vjerujemo, ali i kritiziramo kad treba.
HDZBiH je rješenje za sve probleme.

Continue Reading