Connect with us

Ekonomija

Modra Stijena na Mostarskom sajmu predstavila novu inovativnu uslugu

Modra Stijena na Mostarskom sajmu predstavila novu inovativnu uslugu

Modra Stijena d.o.o. Široki Brijeg, renomirani proizvođač i distributer vrhunskih proizvoda od kamena i keramike, sudjeluje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru.

Do 20. travnja, od 10:30 do 14:00 sati, na ulazu u Paviljonu 2 posjetitelji imaju priliku istražiti najnovije trendove i inovacije iz svijeta kamena i keramike, te se upoznati s impresivnom ponudom proizvoda vlastite proizvodnje tvrtke Modra Stijena.

Ono što izdvaja ovogodišnji nastup Modre Stijene na Mostarskom sajmu jest i predstavljanje inovativne usluge – konfiguratora. Ova nova usluga na web stranici tvrtke omogućuje posjetiteljima da dizajniraju vlastiti stol prema svojim željama i potrebama. Uz pomoć konfiguratora, kupci mogu birati između različitih materijala, oblika i dimenzija kako bi kreirali savršeni komad namještaja koji odražava njihov osobni stil i estetiku.

Dizajnirajte vlastiti stol prema svojim željama i potrebama

Jedan od ključnih naglasaka na štandu tvrtke također je i bogatstvo mramora i granita iz cijelog svijeta, te impresivna keramika velikih formata. Posjetitelji imaju priliku zaviriti u svijet vrhunskih materijala i odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama i estetskim preferencijama.

Radujemo se vašem dolasku i prilici da vam predstavimo najnovije trendove i proizvode iz svijeta kamena i keramike, kao i da zajedno istražimo mogućnosti koje nudi naša nova usluga konfigurator. Vidimo se na Sajmu, poručuju iz Modre Stijene.

*Sponzorirani članak

Continue Reading