Connect with us

Kultura

Tjedni komentar… Hercegovina je ponosna na svjetski uspjeh modne kreatorice i stilistkinje Rade Krivokapić Radonjić.

Iskreno, Hercegovina je ovih dana zaokupljena Izborima i  Međunarodnim sajmom koji se 25 godina održava u Mostaru. Ali i pored svih tih događanja priča koja je zahvatila regiju je također top tema. Očekivano jer se radi o zaisata velikom uspjehu.  Ipak se radi o svjetskom priznanju Crnogorskoj modnoj kreatorici i stilistkinji  Radi Krivokapić Radonjić. Logično prepoznatljiva okupljanja određenih ljudi se pretvaraju u mini tradiciju, a čovjek bira kutak za mir i odmor. Rijetko se kome uspjeh odobrava u ovim prijelaznim vremenima.
Prije odlaska na Sajam 25 svratih na kavu na uobičajeno prepoznatljivo mostarsko mjesto  gdje se sastaje i razgovara u jednako prepoznatljivom mostarskom društvu. Tema široka i zanimljiva, a u sljedećem trenu se pridružuje Dragan Marijanović jedan od najvećih bosanskohercegovačkih književnika. Putopisac  najpoznatiji u postratnom vremenu. Posebno me obradovao pohvalom mojih aktivnosti te iskazao visoko mišljenje o modnoj ikoni iz Kotora Radi Krivokapić Radonjić.Osvrnuo se na njen postignuti uspjeh komentarom kako slika svjetskog  nagrađenog modnog detalja kazuje više nego tisuću riječi Tako vjerodostojno i točno naš književnik je dao svoj osvrt na  svjetski modni detalj koji je kreirala stilistkinja i dizajnerica iz Kotora.

Zadovoljan sam krenuo na Sajam, susreo mnogo prijatelja i poznanika  a posebno me iznenadila Dr, Jadranka Knežević poznata i priznata doktorica humanitarka i sveučilišna profesorica a moja školska kolegica, pa smo prokomentirali obilježavanje obljetnice mature. Doktorica se također osvrnula na tekstove našeg portala o uspjehu svjetske modne kreatorice i stilistkinje  Rade Krivokapić Radonjić, uputila čestitke od srca i poželjela još mnogo uspjeha u radu.
Prigodom obilaska štandova i ogromnog izložbenog prostora sa svih strana svijeta dođoh i do  izložbenog prostora Gospodarske komore iz Crne Gore, te sam predložio našoj modnoj kraljici da je Mostar destinacija koju treba posjetiti. Za kraj ćemo dostaviti fotografiju dodjele priznanja  NAJBOLJIH IZLAGAČA  a Gospodarska komora Crne Gore je upravo jedan od nagrađenih.
Uz velik pozdrav svjetskoj modnoj kreatorici i stilistkinji Radi Krivokapić Radonjić završavamo ovaj  tjedni komentar
Autor objave Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading