Connect with us

Uncategorized

Branka Subašić “Rada Krivokapić Radonjić je zasigurno autentična modna dizajnerica koja je zasjala na tronu svjetske mode.

MODA – STIL- AUTENTIČNOST
Dobro svi znamo da se moda mijenja, trendovi dolaze, prolaze, ponavljaju…nekad iznenađuju, šokiraju, nekad oduševljavaju, osvajaju.. itd.
Odijevanje samo po sebi nije samo svrha  nego je i nosilac obilježja identiteta, a osobito je to slučaj u vidu nošnji, koje su kroz povijest  do danas pečat određenog naroda, podneblja, kulture, običaja, kao autohtonih karakteristika.
Moderno doba nosi svoja obilježja, ali i mogućnost bogate palete izražaja vlastitog identiteta, osobnosti, kroz originalnost, jedinstvenost, individualnu kreativnost, stvaranje i oblikovanje vlastitoga stila odijevanja.

AUTENTIČNOST je kvaliteta koja se prepoznaje, koja se ne zaboravlja, kako lijepo kaže modna  dizajnerica Rada Krivokapić Radonjic…,,Biti zapamćeni, ne samo primjećeni.”
Stil profinjenosti u harmoniji klasike i elegancije, udobnosti i kvalitete, izražavajući ljepotu osobe je zaštitni znak ove uspješne  i svjetski priznate modne dizajnerice.
Njene riječi, a svakako moćna konstatacija:
,,Stil je odlika karaktera osobe..”
Autentičan stil je nešto što se ne zaboravlja, što se pamti, a Rada Krivokapić Radonjić je zasigurno autentična modna dizajnerica koja je zasjala na tronu svjetske mode.
Branka Subašić “DALEKO” | Bpz.ba
Branka Subašić

Continue Reading