Connect with us

Kultura

Van Nistelrooy: Modrić je dragulj nogometa

Ruud Van Nistelrooy, bivši nogometni napadač Nizozemske i Real Madrida, rekao je u srijedu u intervjuu za novine AS da je Luka Modrić “nogometni dragulj” koji bi trebao okončati karijeru u Madridu. “Teško je govoriti o Modrićevoj budućnosti. On je dragulj nogometa i Real Madrida. Ja, kao njegov navijač i kao navijač kluba, volio bih da se umirovi u Real Madridu. Ali ne znam kako razmišljaju on i klub. Treba donijeti najbolju odluku za sebe i svoju obitelj”, izjavio je 47-godišnji Van Nistelrooy.

Modriću, 38-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije, ugovor istječe 30. lipnja. Od kada je u ljeto 2012. došao u Real osvojio je 25 trofeja. Vezni igrač je u sastavu koji će večeras u 21 sat odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka s Bayern Munchenom. Prva utakmica u Njemačkoj završila je 2:2.

“Utakmica na Santiago Bernabeu bit će potpuno drugačija”, misli Van Nistelrooy. “Real Madrid će se ponašati drugačije, više će dominirati, kao što uostalom uvijek radi na svom terenu. I kao što je radio Bayern na svom”, objasnio je.

Uvjeren je da će španjolski prvak pritisnuti protivnika i imati dobre prilike za pogodak. Van Nistelrooy je od srpnja 2006. do siječnja 2010. nastupio u 96 utakmica za Real Madrid i zabio 64 gola. Bez posla je nakon što je prije godinu dana napustio mjesto trenera nizozemskog PSV-a./Hina/HMS/

Continue Reading