Connect with us

Ekologija

Tjedni komentar…..politički odmor naroda od politike.

Vjerovatno, nikad u povijesti hrvatskog naroda nije bilo veće potrebe za odmorom nego sada, poglavito zbog  tragedija koje su zadesile naš narod , nažalost koje i još traju. Svakodnevno strepimo od novih zemljotresa, a zima nosi nove nevolje, snijeg i poplave.
S druge strane, politički smo se zasitili  i završenih povijesnih mostarskih izbora nakon 12 godina. Došlo je do zasićenja naroda, posebno što na političkoj pozornici svatko igra po svojim pravilima. A vidljivo je kako međunarodna zajednica kreira “pat” rezultat u svoju korist. Teški je bilo što kazati i ne povrijediti nekoga. a s druge strane kao čovjek od krvi i mesa usuđujem se istaknuti osobu koja u posljednje dvije godine vrlo dobro prepoznaje i pozicionira nacionalni interes ispred osobnog pa i stranačkog. takav karakter je danas rijetka pojava i zbog istog osjećam dužnost u ime analitičkog tima BPZ  istaknuti njegov doprinos u izgradnji zajedništva. vizionar i  sebedaran čovjek. “kapa do poda” kroz povijest promatrana izgleda kako narod takve kažnjava.  Nameće se samo pitanje je li grijeh ljubiti svoj narod???
HDZ1990 | Ilija Cvitanović u emisiji “Odgovorite ljudima”
Istovremeno na drugoj strani, suprotan čin kod Prvakinje hrvatskog naroda koja nema izražen takav emocionalni naboj, pa ista razbija zajedništvo. Posljedica je ogromna šteta ali svi šute. Teško nam je promatrati šutnju, pa opet ponavljamo: ne dozvolite prvakinji da načini posljednji udarac, koji će udariti i u istinu o domovinskoj povijesti, jer će raspustiti svjedoke istine iz Kupreškog HDZ-a
Kupreški HDZ je svjedok istine i simbol hrvatskog zajedništva, veoma važnog povjesnog i kulturnog značaja. Žalasno i tragično će biti, ako naša Prvakinja  nije nacionalno osvješćena a ni sebedarna, te slijedom sebe i  svoga ega  učini posljednji “udar mača”  Borjana Krišto: Vidite šta ulica traži, da se puste oni koji su odgovorni za počinjena kaznena djela?! To je čista anarhija! | DEPO Portal  u zajedništvo. Narod hrvatskii strepi od takvog političkog zemljotresa, koji je nezamisliv. Narod se uzda u Gospodina i Njegovu Providnost, posebno u ovim Svetim blagoslovljenim danima, kada se vrši blagoslov domaćinstva i obiteljskog zajedništva., a korak po korak k hrvatskoj slobodi i jednakosti sa druga dva naroda u BiH. Molimo Boga da naši političari budu sebedarni, nacionalno osvješćeni i požrtvovani kao npr. Ilija Cvitanović a spriječi i odstrani ohole, sebeljubne  kao što prepoznajemo Prvakinju.Bože oduzmi im sve ovlasti iz ruku kako bi ih spriječio u zlu.
 ANALITICKI TIM BPZ
VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA

Continue Reading