Connect with us

Ekonomija

Predsjednik Čović posjetio Odžak i razgovarao s novoizabranom načelnicom Nadom Ćulap

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Odžak te razgovarao s novoizabranom načelnicom Nadom Ćulap.

Tijekom razgovora, načelnica Ćulap potvrdila je kako je prije tri dana izvršena službena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg općinskoga načelnika Jakova Ivankovića i novoizabrane načelnice. Ivankoviću se, kao stranačkom kolegi, zahvalila na korektnom i susretljivom vođenju općine u posljednjem mandatu te naglasila kako će u svome mandatu nastaviti raditi na dobrobit svih stanovnika.

Načelnica Ćulap je kazala kako će se zalagati za odgovorno i transparentno gospodarenje državnim poljoprivrednim zemljištem kako bi se na sve načine pomoglo domaćim poljoprivrednicima. Istaknula je kako je ovaj kraj, bogat prirodnim resursima, taj veliki potencijal se mora iskoristiti.

Također, razgovarano je i o projektima koji su od iznimne važnosti te koji se u skoro vrijeme trebaju realizirati, sukladno prioritetima.

Predsjednik Čović je čestitao načelnici Ćulap na postignutom rezultatu, te uputio potporu svim značajnim aktivnostima načelnice posebno realizaciji izbornog programa i obećanja iz predizborne kampanje, također, potpora neće izostati i sa drugih razina vlasti u BiH u svim budućim projektima, naglašeno je.

Continue Reading