Connect with us

Kultura

PREDSJEDNIK HDZ BiH I HNS UPUTIO BRZOJAV SUĆUTI ČOVIĆ: Bandić je živio za svoj Zagreb, Grude i BiH je volio i nosio u srcu

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, uputio je brzojav sućuti povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika, Milana Bandića. Istaknuo je da mu je posao uvijek bio na prvom mjestu te da radeći za svoj Zagreb nije zaboravio svoje hercegovačko podrijetlo, Grude i BiH.

“Duboko me potresla vijest o iznenadnoj smrti gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića. U ovom teškom danu i trenutcima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji.

Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka.

Posao mu je uvijek bio na prvom mjestu. Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile.

Continue Reading