Connect with us

BiH u EU

Predsjednik Čović u posjeti Neumu: Maksimalnim angažmanom i zajedništvom potvrdit ćemo da je HDZ BiH najjača i stožerna stranka u Neumu

U sali hotela „Grand“ u Neumu održan je sastanak predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića s predsjednikom ŽO HNŽ Stjepanom Boškovićem, aktualnim načelnikom općine Neum Živkom Matuškom, i kandidatom za predstojeće lokalne izbore ispred HDZ BiH u Neumu Draganom Jurkovićem kao i kandidatima na listi ispred HDZ-a BiH.

Sastanak je otvorio predsjednik ŽO HNŽ Bošković koji je pozdravio današnju posjetu predsjednika Čovića kako bi još jednom potvrdili zajedništvo upravo iz Neuma koji ima strateško značenje i za hrvatski narod i za stranku te ogroman potencijal, ne samo turistički, koji se mora podići na maksimalnu razinu djelovanjem općinske razine i uz potporu viših razina vlasti.

Aktualni načelnik Matuško izdvojio je kako unatoč svim razlikama unutar stranke koje su postojale, na ove izbore općinska razina HDZ-a BiH izlazi okupljena oko Dragana Jurkovića kao kandidata za načelnika te jakom listom koja treba potvrditi potporu žitelja Neuma HDZ-u BiH te još boljem rezultatu stranke kroz općinsko vijeće.

Dragan Jurković, kandidat za načelnika HDZ-a BiH u Neumu, iznio je program i ključne točke na kojima treba ulagati napore te postaviti strateške interese općine Neum koje će imati dugoročno značenje za ovu lokalnu zajednicu. „Prometna infrastruktura, životni standard prije svega za mlade i njihove obitelji, razvoj svih segmenata turističkog potencijala kojeg neminovno imamo, uz ulaganje u druge aspekte gospodarstva i ekonomije, bit će u fokusu mog budućeg rada kao načelnika općine Neum. Idemo pokazati zajedništvo i neupitnu snagu HDZ-a BiH upravo ovdje u Neumu, zasukati rukave i raditi još jače u naredne četiri godine“, izdvojio je Jurković.

„Drago mi je da sam danas upravo ovdje u Neumu, nakon jučerašnje posjete Ravnom i obilaska južnih krajeva Hercegovine. Različita razmišljanja su dobra stvar iz koje se uvijek izrodi nešto novo, to je snaga HDZ.a BiH, i to je zajedništvo kojeg ćemo i ovaj put pokazati u našem hercegovačkom biseru. Moju neupitnu potporu kao predsjednika stranke imate, kao i viših razina u kojima procijenite da je potrebno. Maksimalnim angažmanom potvrdit ćemo svi skupa da je HDZ BiH najjača i stožerna stranka, ne samo u Neumu, nego i u drugim sredinama gdje živi hrvatski narod“, zaključio je današnji sastanak dr. Čović.
U sklopu redovnih posjeta pred predstojeću kampanju općinskim/gradskim organizacijama, predsjednik Čović danas obilazi i Grad Čapljinu.

 

Continue Reading