Connect with us

Sinovi povijesti

Tjedni komentar Predsjedniče Čoviću “Izbori u Mostaru su Vaša “Životna” Utakmica

Dugo vremena analiziramo i istražujemo osobine, domoljublje, stručnost, obiteljsko stablo, sklonosti (idealizmu, materijalizmu, realizmu, nepotizmu, drugim… izmima)
Svi Hrvati u Bosni i Hercegovini zabrinuto promatraju političku scenu hrvatskoga roda i naroda. Traži se, traži i traži  nova generacija HDZovaca.
Predsjedniče Čoviću,  koga ste odgojili, kome ste mentor bili i koga ste nam namjenili za  Prvoga u Mostaru ???

Izborni komentar” Izbori se (osobno) ne Komentiraju! | Bpz.ba

Nekako je prepoznatljivo u narodu da ste najbolji Prvak i vođa ali mentorstvo vam slabo ide, malo dobroga na političkoj sceni iza sebe ostavljate. Nekako se umnožiše intereščije sebeljubne  koji su malo u životu imali pa mnogo poželjeli, a prilike im se ukazaše.
Povijesni je trenutak, trebaju nam najbolji iz nove generacije, starih korjena, nepromjenjivih karakternih vrijednosti, prepoznatih i ostvarenih u više oblasti.
Pravila su jednaka u športu i u politici, potrebno je istaknuti se, nametnuti se kao potreban i poželjan.
Razmislite onako kako hrvatski puk razmišlja i gleda u sveukupnu političku strukturu Hrvata.Narod želi da vidi najbolje političke predstavnike koji znaju pregovarati bez sujete, koji rade za svoj narod a za sebe ne trebaju ništa, koji su cijenjeni tamo gdje su ostvarili poslovnu karijeru, koji čuvaju svoju obitelj jednako kao i svoj narod, koji su čestiti i pošteni bilo gdje se nađu i u bilo kojim prilikama budu.
Predsjedniče ne zaboravite naraštaje časnih obitelji koje su u svakom koljenu unatrag tri naraštaja časno nosili ime i žrtvu za dom i domovinu, ne odustajte od naraštaja takvih obitelji, ne odustajte od naraštaja čiji preci su žrtve komunizma.
Predsjedniče imate šansu, na Vama je odgovornost izbora nove generacije  stožerne stranke. Želim Vam i Boga molim da Vam daruje Solomonovu mudrost.Mostar je mnogo važan i mnogo ste odgovorni kao selektor ako ne prepoznate i ne okupite najbolji pobjednički tim u kojem će biti i oni koji Vam nisu “omiljeni” ali su “odlični igrači” a nipošto ne dozvolite sebi da stavite “omiljene amatere”. PREVAŽNA JE UTAKMICA U PROSINCU PREDSJEDNIČE

Najava: 33. sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH | Bpz.ba

Analitički Tim bpz.ba Voditelj Tim Mladen Ljubić-Vajta@l

MM Portal | Informacije iz BIH, Regiona & Šire
SHARE

Continue Reading