Connect with us

Ekonomija

Posebna djevojka odusevila je sve u 2020 a evo sta planira za 2021

Miljana Marić, poznatija kao Fox Marić, otkriva nam kako je se borila sa predrasudama u svojoj  okolini, kako je napredovala, učila i stekla novo znanje koje planira da iskoristi za novi posao koji će narednih dana da krene sa radom.

Voliš da privlačiš pažnju, kako to najčešće radiš?

-Pažnju je svakom lako privući. Neka se neko skine go na trgu i dobiće pažnje. Naravno da niste mislili na tu vrstu pažnje.
Pažnja žena koje prate modu, koje su negovane i ulažu u svoj izgled se meni sasvim spontano nametnula. Takve žene su mene podržale od samog pocetka, tj. od prve modne fotke na Instagramu koja je nastala spontano. Te žene su prepoznale nešto u meni, ja na pažnji nisam insistirala.

Biti drugačiji u maloj sredini, kakav je osjećaj?

Nije Modriča toliko mala sredina da ne bi bilo i da već nema ovakvih kao ja. Kroz posao sam upoznala mnogo kreativnih i savremenih djevojaka koje se bore na svoje načine da ostvare uspeh u životu. U nekima od njih sam videla sebe, pre desetak godina, kada sam sanjala da radim posao vezan za beauty svet. Svi smo isti po nečemu,a opet tako različiti i jedinstveni.

Od kada postoji tvoja ljubav prema modi

-Postoji još od malih nogu. Sećam se kada sam crtala haljine za barbike a mama je morala takve haljine da sašije ili isplete. Onda sam drugare i drugarice oblačila u svoju odjeću, pravila sam modne revije. U srednjoj školi sam počela sama sebi da prepravljam odjeću, pravim nešto što nema da se kupi itd.

Planiraš li se ozbiljnije baviti modom?

-Za sad ne. Moda je moj hobi. Moje primarno zanimanje je kozmetičar. Moj kozmetički salon se uskoro otvara. Svu pažnju poklanjam tome. Želim da ponudim najkvalitetniju uslugu svojim mušterijama. Kvalitet koji neće biti samo za one dubokog džepa. Usluge kozmetičara su danas jako skupe, tako da mlada devojka kojoj je sve to zaista potrebno ne može sebi da priušti kozmetičara. Želim da to prestane. Svakoj ženi poslije dvadesetčetvrte godine je potrebno da krene sa adekvatnom njegom. To ću i da im ostvarim i uvedem za svakog adekvatan program.

Kako gledaš na svoju popularnost na Instagramu i da li si je uspela iskoristiti za posao koji vodiš?

-Instagram i pratioci nisu nikakvo merilo popularnosti. Instagram je laž i prevara današnjice. Tamo su svi bogati i lepi, ludo se zabavljaju i nemaju briga. Niko ne pokazuje realan zivot, to mase ne zanima. Pažnju koju su, prvobitno, portali obratili na moj Instagram profil sam, ne bih rekla iskoristila, nego su me ti tekstovi ohrabrili i podstakli za napredovanje.

Šta mozemo ocekivati od tebe u narednom periodu?

Kao sto sam rekla, moj kozmetički salon se uskoro otvara pod nazivom Fox Beauty. Još nekoliko završnih radova i počinjemo sa radom. Sve je trebalo ranije biti gotovo, tj. sredinom ove godine,ali karantin nam je svima pomrsio konce. Na kraju mi je karantin dobro došao, imala sam vremena da se prepustim dekorisanju prostora salona i utvrđivanju gradiva sa svih kozmeričarskih kurseva koje sam završila.  U 2021. ću da uradim nešto što još nije za javnost. Biće to nešto neviđeno. Imam nepresušnu inspiraciju. Crpim je iz ljubavi koju dajem i koja mi se vraća, iz dobrote ljudi oko mene i svakodnevnog zivota.

Continue Reading