Connect with us

BiH

Predsjednik Čović posjetio Domaljevac – Šamac: Aktivnim zalaganjem ubrzati ekonomski i gospodarski oporavak

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Domaljevac Šamac te razgovarao sa Zvonkom Iljazovićem, predsjednikom OO HDZ-a BiH Domaljevac – Šamac, užim Predsjedništvom i Stjepanom Piljićem, načelnikom općine Domaljevac Šamac.

Načelnik općine Stjepan Piljić prezentirao je trenutno stanje u općini, gdje je govorio o aktualnim projektima i razvoju općine. Istaknuta je potreba posebne pomoći gospodarskim i ekonomskim mjerama svim gospodarstvenicima kako bi lakše prebrodili utjecaj pandemije koronavirusa. Prilikom sastanka razgovarano je i o osiguravanju dodatnih financijskih sredstava za poticaj ugroženog gospodarskog sektora ali i žitelja pogođenih pandemijom.

Zvonko Iljazović, predsjednik OO HDZ-a BiH Domaljevac – Šamac prezentirao je stranačke aktivnosti i dio priprema koje stranka provodi za lokalne izbore.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočne je upoznao sa aktualnom političkom situacijom, podržao navedene projekte i iskazao pomoć pri rješavanju određenih pitanja.

Kroz razgovor naglašena je i važnost lokalnih izbora u BiH. Izborni proces mora ispunjavati nužne zakonske preduvjete i biti odvojeno od političkog utjecaja, istaknuto je.

Continue Reading