Connect with us

Scena

Ova žena će i u doba korone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi!

Nadzorni odbor tehnološke tvrtke City Connect imenovao je danas Samantu Sofić za novu predsjednicu Uprave grupe.


“Samanta je iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija. Pridružuje se City Connect-u iz A1 Slovenija”, navodi se u priopćenju.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja sa podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar. U ovogodišnjem planu City Connecta je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta.

City Connect je tvrtka koja u regiji zapošljava 270 djelatnika, u ovoj sad corona situaciji u Hrvatskoj žele zaposliti dodatnih 200 ljudi do kraja srpnja.

Mađura je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora sa vodećim globalnim klijentima, izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connect-a.

Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika.

Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connecta. Energija koju posjeduje i način na koji radi sa ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje cijelog City Connect tima.

U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od 4 člana, 3 su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima sa iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti, sa osmijehom poručuje Marko Dagelić.

Megy M. /Foto: City Connect

Continue Reading