Connect with us

Uncategorized

Tajne izlaze na vidjelo: Je li ON povezao Most i HDZ?

Upravo je Grmoja, tvrde dobro upućeni, karika koja je spojila HDZ i Most.

Hrvatska politika nerijetko se kroji iza kulisa, a kao ključni zakulisni igrač Mosta, koji je odnedavno izuzetno glasan, nedvojbeno je Nikola Grmoja. Barem ako je vjerovati poznavateljima zbivanja u Mostu u kojem se za predsjednika ističe Božo Petrov.

Upravo je Grmoja, tvrde dobro upućeni karika koje je spojila HDZ i Most, a njegova snaga i utjecaj malo kome u Mostu pretjerano su jasni s obzirom na njegov utjecaj na parlamentarnim izborima. No, objasniti bi se snaga Grmoje mogla nekim političkim vezama, a glasine ističu da je njegova politička veza ni više ni manje doli glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić. Neki tvrde da je ova dvojka u prijateljskim odnosima, a odnedavno muče istu muku.

Naime, i jedan i drugi nadali su se ministarskim foteljama, što kako za sada stvari stoje neće biti ostvareno. Dok će se Brkić morati zadovoljiti foteljom ravnatelja policije, umjesto foteljom ministra unutarnjih poslova, Grmoja će morati suspregnuti ambicije i želje za klupom prvog čovjeka obrazovnog sustava. Kada već govorimo o Grmoji, valja spomenuti i njegovu prisnost s Crkvom i crkvenim poglavarima, a navodno zasluge za to ima monsinjor Ivan Šaško. Ujedno, snažan utjecaj na mladog Mostovca, tvrde Metkovčni, ima otac koji mu nikada ne bi oprostio koaliciju sa SDP-om. Inače, Grmoja je idejni začetnik i osnivač Mosta koji je donedavno u javnosti bio posve nepoznat, a njegova ideja bila je okupljanje i angažiranje pojedinaca u Metkoviću s kojima je s trona skinuo Stipu Gabrića Jamba koji je pak nedavno izjavio kako je upravo on zaposlio Grmoju.

Dotični je profesor povijesti i sociologije, oženjeni otac jedne djevojčice u čijoj su imovinskoj kartici nedavno detektirane prve afere. tropolje.info

Continue Reading