Connect with us

Priopćenja

Srušena Web strance Predsjednice! Je li uzrok hakerski napad!?

MAXPORTAL je primio nekoliko informacija Hrvata iz udaljenih krajeva svijeta da ne mogu otvoriti Web stranicu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Prva pomisao je da je stranica hakirana.

Hrvati u Sydneyu i Melbournu stranicu nisu mogli otvoriti. Na svim dostupnim internetskim pretraživačima pokazivalo se da stranicu nije moguće otvoriti.

Vrijedna Katarina Brozović Bašić iz Melbourna poslala nam je i preslik ekrana koji svjedoči da je web stranica predsjednica.hr nedostupna.

kolinda stranica 3

Nama u Hrvatskoj Web stranica predsjednica.hr  se lako otvarala. Na naslovnici  su fotografije s proslave sv. Vlaha u Dubrovniku.

Provjerili smo kod prijatelja u drugim zemljama. U SAD-u je stranica također nedostupna, a ni Hrvati u Njemačkoj i Austriji u jutarnjim satima nisu je mogli otvoriti. Proradila je tek oko deset sati.kolinda stranica

U Srbiji  i BiH tijekom jutra stranica također nedostupna.

Na upit Maxportala iz Ureda predsjednice prenijeli su nam da je kod njih sve u redu i da nisu primili informacije o hakerskom napadu na  web stranicu predsjednice Grabar Kitarović.

M. Marković/Foto:Screenshot

Continue Reading