Connect with us

BiH

Predsjednik Čović u Žepču se sastao sa članovima Županijskog odbora HDZ BiH ZDŽ

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović danas je u Žepču održao radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije.

Na održanom sastanku razgovaralo se o izbornim rezultatima HDZ-a BiH na području ove županije i trenutnoj političkoj situaciji.

U izjavi za medije, predsjednik Čović je naglasio da je cilj današnje posjete analiza izbornih rezultata.

„Željeli smo na neki način uputiti riječi zahvale biračima gdje smo dobili izuzetan odziv i gdje smo dobili potporu našim idejama i programima. Na nama je sada da napravimo analizu svega onog što je do sad urađeno, da vidimo kakve smo obveze preuzeli i kako ih sada realizirati kroz izvršnu vlast, tako da ni jedno obećanje koje smo dali ne bude ne izvršeno“, kazao je dr. Čović.

Tijekom sastanka predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ZDŽ Ivo Tadić, upoznao je predsjednika Čovića sa trenutnom političkom situacijom u ovoj županiji, ali i sa svim aktivnostima koje HDZ BiH ZDŽ provodi vezano uz formiranje vlasti.

Tadić je zahvalio svim biračima na potpori HDZ-u BiH i strankama okupljenim oko HNS-a naglasivši kako je ovo do sada najbolji rezultat u ovoj županiji.

„Naš cilj je bio da imamo tri zastupnika u Skupštini ZDŽ koji smo ostvarili sa preko 11 000 glasova. Bilo je jako puno posla, ali čestitam našim biračima koji su prepoznali ozbiljnost situacije i koji su se mobilizirali, te su još jednom dali punu potporu HDZ-u BiH“.

Tadić je dodao kako su u tijeku aktivnosti na formiranju vlasti u ZDŽ, te da se unatoč raznim pokušajima, nada da će HDZ BiH i u ovom sazivu Skupštine sudjelovati u vlasti.

Predsjednik Čović je pohvalio rad i zalaganje svih članova Županijskog odbora, te se zahvalio svima na ukazanom povjerenju kazavši da će 19. studenog biti održana i sjednica Predsjedništva HDZ BiH kada će se zauzeti stavovi i dogovoriti daljnji koraci i pravci djelovanja HDZ-a BiH.

Continue Reading