Connect with us

Nogomet

Modrić se naljutio i stao protiv Ronalda, Kovačić mu dobacio: Ne znaš mi ni ime!

Španjolski mediji i dalje se bave sukobima u Realu koji su započeli zbog nepromišljenih izjava Cristiana Ronalda. Portugalac je rekao da bi Real bio prvi da su svi na njegovoj razini, a to je razljutilo neke njegove suigrače, prenosi večernji.hr.

Diario Gol saznaje da se Ronaldo ispričao, ali nisu svi prihvatili ispriku.

– Nekoliko igrača ljutito je na Ronalda i to uopće ne krije. Situacija je zahtijevala objašnjenje, a kapetan Sergio Ramos predvodio je razgovore koji su bili napetiji nego što se očekivalo – piše Diario Gol.

U članku se navodi da je najviše pogođen Jese, koji je u Ronaldu vidio idola, dok je Lucas izjavio da bi ubuduće trebao paziti što govori.

A što mu je rekao Mateo Kovačić?

– Kovačić je pokazao nevjerojatan karakter. On se okrenuo Ronaldu i u šali mu dobacio: “Ne znaš ni kako se zovem!” – piše autor članka i dodaje:

– Protiv Ronalda su i Modrić i Kroos, dvojac koji nije izravno prozvan, ali se naljutio na Ronalda, baš kao i Isco.

U svakom slučaju, situacija u Realu nije bajna, prvenstvo su vjerojatno izgubili, a atmosfera je narušena. Ramos će imati pune ruke posla i morat će ustrajat u namjeri da sve vrati u normalu. To je već i počeo raditi jer je na jučerašnjem treningu Reala podviknuo na svoje suigrače koji su bili potpuno nezainteresirani tropolje.info

Continue Reading