Connect with us

Nogomet

Koga Zoran Mamić kritizira, navijače ili brata i Šukera?

Žalosti me da je Kovač bivši zbog jedne utakmice’

Autor: I.Knežević tropolje.info

Zoran je kazao kako nikad nije razmišljao o izborničkoj poziciji.

Iako se u kuloarima spominje kao jedan od mogućih nasljednika Nike Kovača na klupi reprezentacije, Zoran Mamić danas je na presici Dinama uoči prvenstvenog ogleda s Lokomotivom kazao “kako nikad nije razmišljao o toj poziciji”. Mamić mlađi je komentirao i smjenu svog kuma Kovača.

“Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, se sudi da li netko valja, ili ne. A mogli smo tu utakmicu dobiti 3-0 ili 4-0″, kazao je Zoran Mamić te dodao:

“Naravno, lakše je uvijek promijeniti trenera nego igrače, ali bih volio da svi skupa inače budemo pozitivniji i postavljamo realne ciljeve. Imamo igrače u jakim klubovima, ali, osim Luke Modrića, nitko nije nositelj igre, a priča se kako trebamo biti prvaci Europe i svijeta. To je moguće, naravno da je, ali nije baš realno”, rekao je Zoran koji je svojim riječima zapravo osim većine navijača namjerno ili nenamjerno kritizirao i svog brata i Davora Šukera, jer su oni ti koji su odlučili smijeniti Kovača.

Continue Reading