Connect with us

Nogomet

SRBI POBJESNILI NA CRNOGORSKOG IGRAÄŒA

Njegovi profili na društvenim mrežama zatrpani su pogrdnim porukama, među ostalim naziva ga se ustašom, šiptarčinom, izdajicom srpskog roda, milogorcem.

Veliku buru u srpskoj javnosti podignula je odluka donedavnog mladog srpskog reprezentativca i igrača Čukaričkog Staniše Mandića da prihvati poziv u seniorsku vrstu Crne Gore. Mlada reprezentacija Srbije ovo ljeto je osvojilo SP, a Mandić je u finalu zabio prvi gol u pobjedi nad Brazilom 2-1. No, 20-godišnji napadač rođen u Herceg Novom nije se našao na novom spisku mlade reprezentacije Srbije, te je odlučio prihvatiti poziv u crnogorsku seniorsku vrstu za dvije utakmice kvalifikacija za EP protiv Lihtenštajna i Moldavije, što je izazvalo negativne reakcije u Srbiji.

Njegovi profili na društvenim mrežama zatrpani su pogrdnim porukama, među ostalim naziva ga se ustašom, šiptarčinom, izdajicom srpskog roda, milogorcem. Nakon toga se oglasio i sam igrač koji je pokušao opravdati svoj potez:

“Ne mogu vjerovati kakvih sve komentara ima na moj račun, svima sam bio dobar i najbolji kada sam postizao golove za reprezentaciju. Ja bih ponovo igrao za Srbiju ali me nitko nije zvao, pa sam dobio poziv za Crnu Goru. Hvala”, napisao je Mandić. tropolje.info

Continue Reading