Connect with us

Nogomet

Širokobriješka Mladost dočekuje Junaka

Hercegovački nogometni klub Mladost iz Širokog Brijega u nedjelju će prvi put pred domaćim navijačima odigrati službeni susret i to već u derbiju 2. kola protiv Junaka.

HNK Mladost iz Širokog Brijega proteklog je vikenda imao uspješnu službenu premijeru odigravši 1:1 u Drinovcima s istoimenim domaćinom u susretu 1. kola Međužupanijske nogometne lige. Klub je na toj utakmici imao i podršku svojih 50-tak navijača i simpatizera, te im se ovom prilikom najiskrenije zahvaljujemo.

”Također, ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere, kao i drage prijatelje iz drugih sportskih klubova da dođu na domaću premijeru našeg kluba i podrže mlade momke naše Mladosti,” poručuju iz kluba.

Naime, u nedjelju, 27. rujna s početkom u 15.30 sati na igralištu kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu bit će odigrana utakmica 2. kola MŽNL-e između HNK Mladost i HNK Junak Srđevići.

Ulaz na utakmicu je besplatan, baš kao što će biti besplatan i na sve ostale domaće utakmice Mladosti u ovoj sezoni.

Što se tiče momčadi Junaka, oni su najiskusnija momčad u ovom rangu natjecanja, dugo vremena su zajedno na okupu, a svoju snagu su prezentirali i u utakmici 1. kola svladavši Šator iz Glamoča s visokih 7:0.

“Nema sumnje kako su oni prava momčad za ovaj rang natjecanja, baš protivnik po mjeri i bolju domaću premijeru nismo mogli ni poželjeti od susreta s jednim takvim suparnikom. Imaju u svojim redovima igrače koji su igrali u višim ligama pa ih samim time treba respektirati, ali daleko od toga da smo sada u nekom strahu. Dapače, vjerujem kako ćemo uz pravu podršku naših navijača izboriti prvu pobjedu što bi svakako bio najljepši poklon za sve nas u klubu kroz ovako kratko djelovanje, a samim time i najbolji mogući poticaj za sve ono što nas očekuje u nastavku sezone”, kazao je u najavi utakmice Vlado Hrkać – Duce, šef stručnog stožera HNK Mladost.tropolje.info

Continue Reading