Connect with us

Kultura

Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH, zaštitnik Hrvata je još jedan Ilija, jastreb, General Nakić

Godina 2022 bit će upisana kao Izborna godina, ali kao jedna od najtežih, Danas 2.9. je početak Izborne  kampanje 2022… Šta drugo kazati osim “Bože pomozi i providi” te stisnuti desnicu nositelju Županijske liste  Središnja Bosna  Zapovjedniku legendarnih Jastrebova  generalu Iliji Nakiću. Svjesni kako su sve oči uprte u Središnju Bosnu  jer ishod Izbora 2022 u Središnjoj Bosni rješava  budućnost Hrvatskog naroda u BiH……  Ne obeshrabruj se  ratniče u miru, zapni iz petnih žila, prihvati kritike i budi jasan, ne opterećuj se, tvoja snaga je HDZ i Hrvatsko zajedništvo u HNS-u.  Druge alternative nema, Izbori su  presudni, a Bog nam podari tebe Zapovjednika ratnika generala, da kročiš hrabro naprijed. Zajedništvo je presudno, a imamo iskustvo kako se to radi.

 

Tjedni izborni komentar…..Nakon Gromovnika Svetog Ilije, zaštitnika Crkve i Hrvata u BiH, zaštitnik Hrvata je još jedan Ilija, jastreb, General Nakić 

“Srebrena Bosno Koljevko Naša”

 

Ne zaboravite, povijest se ponavlja .. zaštitnik Katoličke Crkve i Hrvata u BiH je Sveti Ilija Gromovnik….  a zaštitnik Hrvata na Izborima 2. listopada 2022. godine je  General Ilija  Nakić.  (ratnik i vođa jastrebova)  Osnaženi našim zaštitnicima u istom imenu čuvajmo hrvatsko zajedništvo  kao preduvjet  za realizaciju rezultata … a kad imaš rezultat, imaš i vlast koja ti omogućuje nacionalnu zaštitu.  Jedino ako si nacionalno zaštićen, siguran si od majorizacije, svoj si na svome, odlučuješ o svojoj sudbini…imaš slobodu.
Nikad ne zaboravite najsnažniji stub zaštite u dobru i zlu je  molitva krunice… znak vjere u Boga, pobjede Križa života nad smrti. …još od davnina i dubina naših korijena.
Autor objave
Mladen Ljubić Vajta
Mladen Ljubić-Vajta@”Izborni boj na Neretvi 2020 OPSTANAK i ...

Continue Reading