Connect with us

Sinovi povijesti

Dragan ÄŒović ‘najeuropljanin BiH’

ÄŒlanu PredsjedniÅ¡tva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Draganu ÄŒovićuDragan ÄŒović 'najeuropljanin BiH' danas će biti uručeno priznanje “Ličnost godine i Najeuropljanin BiH”. Ovo priznanje će mu dodijeliti Delegacija Europskog pokreta u BiH na svečanosti u Uredu člana PredsjedniÅ¡tva BiH iz hrvatskog naroda.

Prema informacijama koje se mogu pronaći na Facebook stranici ovog pokreta navodi se da je osnovna misija EPuBiH utjecanje na javnost u BiH da se angažira u stvaranju demokratskog društva i u ostvarivanju jednakosti među ljudima i u njihovim zajednicama, kao i promocija europskih vrijednosti i tekovina, uz podržavanje procesa i pojava u BiH koji tome vode, prenosi N1.

EPuBiH radi na stvaranju europskog lobija i klime za priključenje Bosne i Hercegovine u Europsku uniju, prihvaćanje standarda i demokratskih principa definiranih UN i EU Konvencijom o ljudskim i građanskim pravima, a sve to uz očuvanje identiteta, kulture, tradicije i religijskih prava i sloboda svih žitelja Bosne i Hercegovine. tropolje.info

Continue Reading