Connect with us

Regija

ZASTAVA: Hoće li Predsjednica i Hrvati iz Kanade izazvati bijes tzv. antifašista i lijevih medija

PREDSJEDNICA  Kolinda Grabar Kitarovićkolinda-u-kanadi u Kanadi se susrela s brojnom hrvatskim iseljenicima, sudjelovala na donacijskoj večeri  na kojoj se prikupljao novac za obnovu vodotornja u Vukovaru, a naš suradnik iz Kanade dr. Tihomir Janjiček, sveučilišni profesor u Torontu, poslao nam je fotografiju druženja s predsjednicom Grabar Kitarović.

Kad je fotografiju objavio na svojoj facebook stranicu doživio je različite komentare, pa i zahtjeve da ukloni fotografiju s Predsjednicom. Na takve prijedloge dr. Janjiček je odgovorio:

“Vezano za moju fotografiju sa Predsjednicom Republike Hrvatske, koristim prigodu zahvaliti se SVIMA na komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim.

Želim SVIMA reći, Hrvatski Stijeg sam postavio na OSOBNO DOPUŠTENJE Predsjednice, nakon mog pitanja za dopuštenje!

Predsjednica je VIDJELA Stijeg i kako se i na fotografiji dade zamijetiti VLASTORUČNO pridržava Stijeg!

ÄŒESTITAM Predsjednici na njezinom ISKRENOM HRVATSTVU!

Ovaj Stijeg je moj osobni primjerak i kupljen je u ZAGREBU, robna kuća „Nama“ i to u vrijeme dok je to bio SLUŽBENI Državni Stijeg RH!

Ovakav Stijeg vije se ispred SVAKE Hrvatske Katoličke Crkve u Kanadi i SAD i nalazi se isto tako unutar Crkvi KRAJ Oltara svake Hrvatske Katoličke Crkve! Ovaj Stijeg okuplja SVE Hrvate, kako one u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i diljem svijeta gdje god se nalazili Hrvati!

NEĆU maknuti fotografiju sa moje Facebook stranice, unatoč zahtjevima određenih osoba i radije ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju!

Oni koje se ograđuju od toga Hrvatskog Stijega POZIVAM neka SLOBODNO to napišu na mojoj Facebook stranici kao komentar i biti ću im zahvalan!

Dr. Tihihomi Janjiček

M. Marković/foto: T. Janjiček

Continue Reading