Connect with us

Nogomet

UŽASNE VIJESTI IZ ŠKOTSKE:

Niko Kranjčar doživio tešku nesreću: ‘Za njega je sezona završena’!Iz utakmice u utakmicu bio je sve bolji, a onda se dogodilo nešto stravično.

Bivši hrvatski reprezentativac i nekada jedan od najperspektivnijih nogometaša, Niko Kranjčar, dugo se mučio tražeći novi klub, a u jednom trenutku ove godine nagađalo se čak i o prekidu karijere. No, onda je uslijedio poziv iz Škotske, Rangersi, povratnici u najviši nogometni rang te zemlje, odlučili su uzeti Niku Kranjčara.Twitter

Neki su dosta osporavali Kranjčara govoreći kako je prestar, kako nema kondicije i kako je prekasno za bilo kakvu eksploziju. Kranjčar je vrlo brzo odgovorio kritičarima, postao je vrlo brzo sastavnim članom prve momčadi i u 15 dosadašnjih nastupa upisao je tri pogotka i tri asistencije. Iz utakmice u utakmicu bio je sve bolji, a onda se dogodilo nešto stravično.

Škotsko mediji tvrde kako će Kranjčar morati izbivati s travnjaka barem pola godine. Naime, zadobio je tešku ozljedu na treningu, navodno su mu popucali križni ligamenti koljena, a to znači kako se može pozdraviti s igrom u ovoj sezoni jer je minimalan oporavak kojih šest mjeseci.

“Taman kada je počeo ulaziti u punu formu i pokazivati redovito svoj talent, Hrvat je doživio groznu situaciju”, pišu Škoti. Ostaje tek nada da su Škoti pogriješili s prvom dijagnozom, ali prema kolilčini drame koju su upotrijebili izvještavajući o ovom nesretnom događaju čini se kako je ipak riječ o najgorem. Kranjčar sada ide na dodatne pretrage kojima bi se trebalo utvrditi kolika je ozbiljnost ozljede. tropolje.info

 

Continue Reading