Connect with us

Nogomet

Utakmica sezone na Mostarskom Blatu: Mladost – Drinovci

NogometaÅ¡i HNK Mladosti i HNK Drinovaca u nedjelju, 24. travnja, na igraliÅ¡tu SRC-a “Musa-Karačić” – Mostarsko Blato s početkom u 16.30 sati, igraju veliki derbi 6. Kola MeÄ‘užupanijske lige.

Mladost je polusezonu završila na vodećoj poziciji i u nastavak natjecanja ulazi sa 3 boda prednosti u odnosu na najbližeg pratitelja, te bi eventualna pobjeda našu momčad dovela na korak od plasmana u viši rang natjecanja, odnosno Drugu ligu FBiH.

U klubu nismo nijednog trenutka skrivali kako nam je to cilj, bez obzira što smo novi klub i što je ovo prva naša natjecateljska sezona.

HNK Mladost uskoro kreće i s formiranjem Omladinskog pogona, a u planu je i izgradnja vlastitog igrališta. Stoga i ovom prilikom pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa da dođu u nedjelju podržati našu momčad u ovoj značajnoj utakmici.

Također, sportske pozdrave upućujemo i našim gostima, te pozivamo i njihove navijače i simpatizere, pa neka bolji pobjedi. Svi su dobrodošli, a ulaz je za sve besplatan.

Utakmicu između Mladosti i Drinovaca sudit će Franjo Lasić iz Mostara s pomoćnicima Nikolom Vuletićem i Denisom Tomasom, dok je delegat susreta Gojko Bandić iz Gruda.

Također, ovom prilikom obavještavamo javnost kako je nedavno krenulo učlanjivanje u HNK Mladost, pa ćete se i prilikom odigravanja predstojećeg derbija moći učlaniti u HNK Mladost, a cijena godišnje članske iskaznice iznosi 30 KM.

TAGOVI
  tropolje.info

Continue Reading