Connect with us

Scena

Uhićena Nina Mamić, kćer Zorana Mamića, mjesec dana pritvora, jamčevina milijun kuna

Share

MLADA studentica dizajna u Milanu Nina Mamić privedena je zbog prijetnji bivšem dečku i njegovoj majci. Izrečena je šokantna jamčevina od čak milijun kuna, a djevojka je trenutno u pritvoru. Huligane iz Francuske saslušaju i puste.

Popriličan šok doživjeli su bivši supružnici Vanja i Zoran Mamić kada im je kćerka Nina završila u pritvoru na 30 dana, a sve zbog prijetnji bivšem dečku. U pritvoru je završila u petak, nakon što je bivšem dečku i njegovoj majci slala prijeteće poruke.

Njezina odvjetnica Aleksandra Horvat izjavila je kako je Nina u petak otišla na policiju, nakon što je dobila poziv za saslušanje. Vratila se tada iz Berlina i dala iskaz. Policija ju je proslijedila istražnom sucu koji ju je zbog kaznenog djela prijetnje poslao na mjesec dana u pritvor te joj izrekao mjeru zabrane približavanja, ali i jamčevinu od milijun kuna, koju je obitelj Mamić spremna platiti.

Nina se u 26-godišnjeg Matiju S. zaljubila prije pet godina, te je zbog njega često dolazila u Zagreb iz Milana, gdje studira dizajn. Problemi u vezi počeli su prošle godine, a Nina je pokušavala ljubav spasiti razgovorima. Nije išlo pa su nastavili sa svađama preko mailova i poruka. Neprimjereno se obratila Matijinoj majci, kojoj je zbog toga prekipjelo pa je nazvala policiju i prijavila prijetnje studentice, piše 24sata.
nina i vanja mamić
Matijina majka,  inače menadžerica u jednoj banci, navodno sve teško podnosi i pod teškim je stresom, pa se novinarima rasplakala na telefon. Odvjetnica Aleksandra Horvat izjavila je da će uložiti žalbu na sudsku presudu u ponedjeljak, pa bi Nina, ako se žalba prihvati, iz pritvora mogla izaći sredinom sljedećeg tjedna. Prijatelji djevojke kažu da je Nina iznimno osjećajna te da nikad nije bila sklona agresiji, pa bijesne mailove pripisuju njezinoj nesmotrenosti, zbog koje se pokajala odmah.

Prijatelje obitelji začudila je tako rigorozna kazna za mladu djevojku, koja nikad ništa slično nije napravila niti je ikad bila prijavljivana. Smatraju da je njen najveći grijeh što dolazi iz obitelji Mamić. Gotovo je nevjerojatno, ističu, da je za mladu djevojku, koja nikad prije nije počinila nikakav prekršaj, određena jamčevina u iznosu od čak 1.000.000 kuna.

Teroriste iz Francuske koji su osramotili Hrvatsku, za što se očekuje kazna u stotinama tisuća eura, zbog kojih je već plaćeno 5,5 milijuna eura kazni, saslušaju i puste. I naplate kaznu par stotina kuna. Nevjerojatno.

M. Marković/24sata tropolje.info

Continue Reading