Connect with us

Ekologija

Tjedni komentar…. Politički najkvalitetniji projekat HDZ-a je politička akademija HDZ-a ….

 Očekivao sam vijest o promociji 10  generacije Političke akademije.  Izostao je i veliki intervju sa sa ravnateljicom Akademije gospođom Lidijom Bradara.
Nejasno je kakva je uloga novinara danas, uglavnom hvale vrijedni projekti i prođr bez novinskih objava.
Cjelokupni tim na čelu sa ravnateljicom Bradara i zamjenikom Džeba Damirom je odlično odradio posao.
Predsjednik HDZa Dragan Čović i glavni tajnik Miljana Glamuzina su uobičajno sebe dali 100%
Veoma  ozbiljan rad Akademije je izgradio 10 generaciju mladih  budućih političara kojima je Akademija dobar temelj i dobra odskočna daska u budućem aktivnom djelovanju. Kvalitetan početak javnog djelovanja uz daljnu izobrazbu.
Posebna vrijednost su novoizgrađeni međusobni odnosi, podijeljena znanja i iskustva sa  ekspertima struke, profesorima različitih oblasti života i društvenog djelovanja, te upoznavanje najboljih profesora na drugačiji način uz mogućnost medijske potpore za one koji su zainteresirani za događaje.
Bila mi je čast sudjelovati  na skupu predhodne generacije i zaista pohvala svim sudionicima i čestitke prigodom 10 og rođendana.
Ispred analitičkog tima i  Prvih dragovoljaca HVO domovinskog rata 91-95  predlažem da se održi politička Akademija za  dragovoljce. Pa neka bude tradicija na obostranu korist,
Očekujemo odgovor u nadi da će se prihvatiti zahtjev za jedinstvenu edukaciju  onih koji mogu i hoće,  onih koji u međusobnoj interakciji mnogostruko daju i obogaćuju ovaj svijet. Višestruka vrijednost se rađa razmjenom znanja i iskustva takvih snaga. struktura.
Da se ne zaboravi, upravo su Prvi dragovoljci i prvi članovi HDZ BiH
Još jednom, čestitke  svom rukovodstvu, djelatnicima i polaznicima političke Akademije na čelu sa ravnateljicom.
Autor Objave Mladen Ljubić Vajta@

Continue Reading