Connect with us

Kultura

Tjedni komentar… poker hrvatskih asova ovog vremena se sastaje u Kosači na predstavljanju knjige Krešimira Ćosića ” između prošlosti i budućnosti”

dVjerovatno u posljednjih 30 godina nije se okupilo kvalitetnije društvo od ovoga koje se najavljuje u Kosači 09.06. 2023. u 20 sati na promociji knjige generala Krešimira Ćosića. Naziv knjige “između prošlosti i budućnosti ” je prigodan predstavljačima  jer dugo će još Neretva teći a neće se ovakav tim  naći na istom mjestu.  Za razliku od školovanih medijskih stručnjaka,  ne koristim rječnik struke,ali su čitateljima jednostavna pojašnjenja bliža, Na pomen eminentnih imena  moja “kapa do poda Predsjedniče” veoma mnogo kaže onome kome je upućena a čitateljima najviše.
Sjetih se jednog prijatelja koji mi reče ( u razgovoru o Predsjedniku Hrvata u BIH) ” Da nije D.Č. još bi trajala kampanja i svaki bi regija imala “svoj HDZ”,  bilo bi više registriranih podružnica Hrvatskog generalskog zbora, a ovako je samo jedan, registriran i djeluje ilegalno u BiH”
Predsjedniče, Bog Vam dao zdravlje, vodite nas oprezno i mudro do rješenja Izbornog zakona. kako bi  mogli izabrati svoje punopravne političke zastupnike u svim razinama vlasti. (legalne i legitimne)

 

mladen-bevanda - Brotnjo.info | Čitluk - Međugorje - Hercegovina

Dođite večeras  u Kosaču, uvjerite se u snagu tima predstavljača, akademik i predsjednik hrvatske akademske zajednice, znanstvenik i gospodin,  a treći najmlađi  uskoro akademik  znanje ogromno a jednostavnost još veća,Ivo Čolak više neće biti prorektor za znanost i razvoj Sveučilišta u Mostaru | Hercegovina.Info  a ima još nešto što mnogi nisu upućeni, jedan je od Prvih dragovoljaca  u Domovinskom obrambenom ratu pod palicom pok. Josipa Kožula , u društvu Ministra  obrane Slavena Galića, Majge Kozula  i drugih  djelatnika radio amatera Široki Brijeg  utemeljuju Prvu vezu rame uz rame  sa legendarnim Širokobriješkim poskocima Prvim dragovoljcima u Domovinskom ratu  u BiH a autor knjige general Krešimir Ćosić je najškolovaniji hrvatski general
Dođite u Kosaču  09.06  petak u  20 sati
U NEDJELJU POČELI PREDIZBORNI SKUPOVI PO TEMELJNIM OGRANCIMA | MM Portal
Autor objave Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading