Connect with us

Uncategorized

Tjedni komentar… čuvajte se sami sebe. Loše procjene, inat i osobni interesi razbijaju ZAJEDNIŠTVO…..

Nikad u povijesti Hrvate niko nije pobjedio  a često su gubili.
Zašto… zbog izdaje a za izdaju nema oprosta, izdaja je čin najbližih, iznutra a nekad su razlog bezazlene prepreke.
Loše procjene su veliko zlo, često zbog istih se stvara  INAT kao najopasniji izvor razbijanja zajedništva. Ali i osobni interes se javlja najčešće kao egzekutor svakog zajedništva.
Politika je znanost, ali malo tko razaznaje vrijednost kao mjerilo razdvajanja.
Andrej Plenković je političar koji je ispred svih na jedan način a Zoran Milanović na drugi. Očekivati je kako će zadržati svoje pozicije i u sljedećem mandatu.
PREDSJEDNIK I PREMIJER Milanović i Plenković stižu u BiH – Čapljina je IN

ljubuski-spomenik-majci-otkrivanje-toni-kraljevic-dragan-covic – Jabuka.tv

Ali, teška su vremena za Hrvate u Bosni i Hercegovini. Veoma važno je da imamo Dragana Čovića, ozbiljnog, smirenog i obrazovanog političara koji nas drži na okupu.
Nikako se ne treba dozvoliti razbijanje Hrvata na podružnice, a prepoznaje se upravo to kao cilj međunarodne zajednice.
Poskok bojna i HVO-Mostar( su nacionalno osviješćeni od svih braniteljskih institucija koje su imale snagu upozoriti na razbijanje zajedništva. Kad su pojedini donojeli odluku za eliminiranje Poskoka i HVO-a Mostar,(nisu u Udruzi HVO Dragovoljaca) da se ne mješaju, tad ste preuzeli odgovornost upozorenja.
Još nismo čuli kako je prijedlog izmjene Izbornog zakona kukavičije jaje na štetu Hrvata. Zašto ne upozoravate o posljedicama razbijanja zajedništva? VIDEO: Predsjednik RH Zoran Milanović odlikovao Poskok bojnu, nitko ispred Grada i Županije nije došao! | OTPOR.Media
Nakon odlikovanja Poskok bojne prve dragovoljačke postrojbe u BiH, a Republika Hrvatska nije odlikovala svoju Prvu postrojbu, logično slijedi kako je jedina legalna Prva dragovoljačka postrojba odlikovana kod Hrvata.
Lokalni političar i patriota u vožnji okreće glavu (kao ne vidi me)
A ja kucnem na prozor, kriva procjena, jer bi ja trebao okrećati, ali ništa oni ne znaju.. Odličje Predsjednika i Vrhovnog zapovjednika se ne odbija po cijenu krvi.
Kad bih znao da smo svi osuđeni na smrt, jer potpis za likvidaciju je potpisao JNA general Blagoje Adžić. Spasilo nas je što je počeo rat. Da je ova akcija JNA propala, rata možda ne bi ni bilo - razoružanje Teritorijalne obrane SR Hrvatske - Domovinski rat
….I još nešto neka se zna… Razbijanje Hrvatskog generalskog Zbora je krenulo iz Sarajeva.
Autor objave.
Zovu me Sjećanja…………. “Eh ,kad se Sjetim…….. Moj Široki…Moji ...
Mladen Ljubić Vajta.

Continue Reading