Connect with us

Ekonomija

Dragan Čović i predstavnici Hrvata na proslavi Božića u Manastiru Žitomislić: Važno je raditi na izgradnji mira i suživota

VL
Autor

Vecernji.ba

07.01.2024.
u 19:45

Na svečanoj večeri se razgovaralo o suradnji, budućim projektima manastira Žitomislić, te potrebi gradnje mira i suživota na ovim prostorima.

U povodu pravoslavnog Božića u manastiru Žitomislić kod Mostara Arhimandrit Danilo Pavlović iguman manastira zajedno sa suradnicima ugostio je predstavnike političkog i javnog života u Hrvata.

 

 

Foto: Vecernji.ba
(f)

Uz dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HNS-a i HDZ-a BiH Dragana Čovića bili su Tomislav Martinović, predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, predsjednica Vlade HNŽ-a Marija Buhač, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić, direktor i glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković, direktorica muzeja manastira Žitomislić Irina Kolak Mandić, direktor Zavoda za zapošljavanje HNŽ-a Vlado Čuljak i savjetnik gradonačelnika Mostara Marin Čuljak.

 

Nakon čestitanja Dragan Čović je uime gostiju Arhimandritu Danilu Pavloviću igumanu manastira Žitomislić uručio prigodne darove povodom svečanosti obilježavanja pravoslavnog Božića.

Upriličena je svečana večera na kojoj se razgovaralo suradnji, budućim projektima manastira Žitomislić, te potrebi gradnje mira i suživota na ovim prostorima.

Continue Reading