Connect with us

Ljubav

ROKER IZ PLOČA Rafael Dropulić Rafo posvetio život vjeri: Evo što radi 13 godina nakon talent showa!

Rafo je danas sretno oženjen sa suprugom Marinom s kojom živi u Zagrebu, te radi kao viÅ¡i stručni referent u Odjelu za turizam. “Brak nam je oboma svetinja, aktivni smo u katoličkom pokretu koji se zove Neokatekumenski put te nekoliko puta tjedno imamo aktivnosti vezane za zajednicu”, otkrio je.

Rafael Dropulić Rafo nakon pobjede na talent showu snimio je album na kojem je glavni hit bio ”Ja sam Rafo”. Osim toga,  pobijedio je u showu Farma na Novoj TV, ali se udaljio od blještećih reflektora. Vratio se kući i svoj život posvetio vjeri.

Nakon 13 godina Rafael Dropulić se vratio na male ekrane i to s emisijom “Blagosljevljen tek” na Laudato TV-u.

“Nikad nisam maštao o slavi. Maštao sam o bendu, koncertima, muziciranju, kreiranju video spotova, druženju s umjetnicima, zapravo o svemu onome što mi je nedostajalo u Pločama jer sam odrastao u generaciji koj se furala na nogomet, a ja sam bio umjetnička duša. Glazba je moju generaciju zaobišla.  A slava… slavu ću sutra možda opet živjeti, pa prekosutra više neću, al’ moje mišljenje o slavi uvijek će biti isto. To je dosadna nuspojava uspjeha i ništa više od toga”, rekao je Rafo, piše Story.

“Slava nikome nije donijela sreću. Ne kažem da nema slavnih a sretnih ljudi, samo želim naglasiti da im sreću nije donijela slava. A ako ti se slava kojim slučajem dogodi treba znati da je to velika odgovornost pa ju na taj način treba i koristiti za neko veće dobro”, dodao je Rafo.

rafolaudato

Rafo je danas sretno oženjen sa suprugom Marinom s kojom živi u Zagrebu, te radi kao viši stručni referent u Odjelu za turizam. “Brak nam je oboma svetinja, aktivni smo u katoličkom pokretu koji se zove Neokatekumenski put te nekoliko puta tjedno imamo aktivnosti vezane za zajednicu”, otkrio je.

Za njega je pravi odabir bila nova emisija ‘Blagosljevljen tek’ u kojoj se raspravlja o vjeri, a možete je gledati preko Laudato TV-a.

Continue Reading