Connect with us

BiH u EU

REAGIRANJE NA PRIOPĆENJE HRVATSKE REPUBLIKANSKE STRANKE

REAGIRANJE NA PRIOPĆENJE HRVATSKE REPUBLIKANSKE STRANKE
U nedostatku ozbiljnih programskih predizbornih aktivnosti, Hrvatska republikanska stranka, tražeći na svaki način kako dospjeti u medije, plaćenim oglasima izmišlja povode koji nisu utemeljeni na bilo kakvim  činjenicama i argumentima.
Naime, u danas objavljenom priopćenju navode: „Očito je kako Nevenko Herceg, inače nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, izbjegava bilo kakav susret s političkim oponentima …“
Bilo bi krajnje korektno kada bi javnost upoznali gdje su to i kada zatražili sučeljavanje s dr. HercegomSlikovni rezultat za nevenko herceg ili bilo kojim dužnosnikom HDz-a BiH i od koga su i kada dobili negativan odgovor?
Ukoliko nemaju vjerodostojan dokaz da su to učinili, a mi znamo da nemaju, njihove navode smatrat ćemo običnim pamfletom, politikantstvom i jeftinom predizbornom demagogijom.
Stoga, tražimo da se zbog grubih neistina i obmana javnosti, Hrvatska republikanska stranka ispriča i u buduće ponaša sukladno Etičkom kodeksu i demokratskim standardima u predizbornim kampanjama.
Inače, o kandidatima Hrvatske demokratske zajednice i stranaka okupljenih oko HNS-a, a osobito nositelju Liste za Skupštinu HNŽ dr.sc. Nevenka Hercega, najbolje govore njihova djela i potpuna otvorenost i spremnost za dijalog o svim temama i u svim medijima. To naša javnost dobro zna i potvrdit će 7. listopada 2018. godine.

Continue Reading