Connect with us

Kultura

PROJEKT VELEBIT: Bez vašeg laganja ne bi uspjeli!

PROJEKT Velebit zahvaljuje svim onim medijima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji koji su potpuno lažno izvještavali o našoj tribini u Matici hrvatskoj. Bez njihovoga laganja mi ne bi uspjeli.velebit-spojka

Drag nam je njihov amaterizam zbog čega su tribinu emitiranu uživo televizijskim prijenosom prozivali tajnom, reprezentativnu Veliku dvoranu Matice hrvatske podrumskom prostorijom i još štošta nebulozno zaključili o našoj tribini, što nema veze sa stvarnošću. Stvarnost je, naime, daleko radikalnija, no što njihova limitirana mašta može zamisliti.

Jesu li ljudi koji rade u tim medijima intelektualno nedorasli zadacima svojeg posla ili su tek obični podlaci niskih namjeri teško je reći. Ali koji god od ova dva odgovora jest točan on znači pravljenje budala od vlastite čitalačke publike.

Budući je većina tih portala iz Srbije, Republike Srpske ili su informatori srpske etničke skupine u Hrvatskoj žao nam je njihovih čitatelja. Jer ih ti mediji intelektualno vrijeđaju, manipuliraju i podcjenjuju njihovu sposobnost misleći da su plašljivi i da ništa ne razumiju.

Ipak, zahvaljujući tome, svi su ti mediji postupili sukladno našem očekivanju i osigurali nam vrlo široku i potpuno besplatnu reklamu.  Stoga poručujemo: Hvala vam, dragi prijatelji! I ubuduće računamo na vašu profesionalnu glupost.

Vašu ćemo predvidivost i dalje promidžbeno koristiti u budućim akcijama.

Maxportal/Foto. m.m. tropolje.info

Continue Reading