Connect with us

Kultura

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović posjetio Neum

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Neum.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH i načelnik općine Neum Dragan Jurković, prezentirao je aktivnosti i tekuće projekate, s osvrtom na ljetnu turističku sezonu, koja se uspješno privodi kraju, te niz drugih aktualnih tema vezanih za Neum.

Jurković je govorio i o stranačkim aktivnostima i planovima te je pohvalio suradnju i sinergiju koju Neum ima s dužnosnicima od općinske, preko županijske i federalne razine vlasti. Izrazio je uvjerenje kako će i u vremenu koje dolazi Neum i potrebe ove lokalne sredine biti prepoznate, a svi planirani projekti realizirani.

Predsjednik Čović istaknuo je aktualnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini na različitim razinama vlasti, aktualnim procesima kao i ciljevima politike dužnosnika HDZ-a BiH. Iskazao je punu predanost ispunjavanju 14 ključnih prioriteta kako bi BiH napravila važan korak na europskom putu.

Također, osvrnuo se i na stranačke aktivnosti, gdje se i ovom posjetom želio upoznati sa konkrentim stanjem u ovoj općini, kako bi uskoro krenuo proces pripreme stranke za iduću izbornu godinu. Istaknuo je kako će više razine vlasti pratiti projekte i interese Neuma i podržati ciljeve koje lokalna vlasti postavi ispred sebe, povezujući jednu vertikalu od općinske, županijske, entitetske i državne vlasti koja može odgovoriti na svaki izazov u Neumu.

Continue Reading