Connect with us

Kultura

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović “Prvu dragovoljačku Postrojbu Poskok bojnu -Poskoci HVO Široki Brijeg) “proglašava Vječnom(Prvom) Postrojbom Hrvata BIH

ČOVJEK KOJI S PONOSOM LJUBI RATNI BARJAK PRVE POSTROJBE HVO A : SLAVNIH POSKOKA NA BLAGDAN VELIKE GOSPE U GOJKA ŠUŠKA ŠIROKOM BRIJEGU UZ PRIMANJE SLIKE ŠIROKOBRIJEŠKOG FRANJEVAČKOG SAMOSTANA I SVETIŠTA.

VIDEO) Totalni lom u Širokom Brijegu! Pogledajte kako je čovjek najavio govor Zorana Milanovića - Portal Dnevnih Novosti

VIDEO: Predsjednik RH Zoran Milanović odlikovao Poskok bojnu, nitko ispred Grada i Županije nije došao! « OTPOR.Media

 

TO JE VRH I KRUNA NJEGOVIH BITKI ZA HRVATSKI NACIONALNI SVEHRVATSKI KORPUS..ALI ON JE I ČVRSTO JAMSTVO POVRATKA NAŠE EMIGRACIJE DOMU SVOM.
NEMA POTREBE DULJITI OSIM MU POŽELJETI OBILJE BOŽJEG BLAGOSLOVA I U IDUĆIM POBJEDNIČKIM PREDSJEDNIČKIM GODINAMA JER JE ON TO ZASLUŽIO I HVALA MU ZA SVE ŠTO SE TOLIKO NESEBIČNO I SRČANO BORI I DAJE SVEKOLIKOM HRVATSTVU DOMOVINSKE HRVATSKE I NAŠE EMIGRACIJE PO ČITAVOM SVIJETU.
VEĆ SADA ZORAN MILANOVIĆ JE ZASIGURNO NAŠ NAJVEĆI DRŽAVNIK NAKON DR. FRANJE TUĐMANA.
TOLIKO TOGA OSTVARITI I TOLIKO NEPRAVDI ISPRAVITI UZ TOLIKE OTPORE PA TO MOŽE JEDINO ON.
SKIDAM MU KAPU I ZATO GA CIJENIM IZNIMNO.
ON JE DALEKO NAJVEĆI ŽIVUĆI ORATOR OD SVIH NAS A GOVORI PRATI S KONKRETNIM DJELIMA.
TO MOŽE JEDINO LIDER S KARIZMOM.
A TO SE RAĐA.
TO SE NE MOŽE NAUČITI.
ZORAN MILANOVIĆ JOŠ NIJE ODRŽAO GOVOR ČITAJUĆI GA A SVAKI JE BRILJANTAN S EMOCIJOM.
HRVATSKI PREDSJEDNIK Milanović u Širokom Brijegu odlikovao bojnu HVO-a, dodjela Reda hrvatskog trolista potvrda je hrabrosti i požrtvovnosti 1. bojne Poskok te podsjetnik na žrtve podnesene za slobodu i neovisnost Hrvatske –
NAJEMINETNIJI EKSPERTI KOMUNIKOLOGIJE NAŠEG  NARODA A I DALEKO ŠIRE ĆE VAM OBJASNITI KOLIKO JE TO TEŠKO IZVESTI I TO SVAKODNEVNO NA NAJVIŠEM NIVOU UZ TOLIKO OBVEZA I STRESA ITD. I SVAKO SLOVO SE VAŽE PRED TOLIKIM VIŠEMILIJUNSKIM AUDITORIJEM.
NIJE TO POPITI ČAŠU VODE NI BUĆNUTI SE U MORE.
TO JE GENIJALNOST I POSEBAN BOŽJI DAR PRONICLJIVOSTI I INSTIKTA.
IAKO SAM JA MALI ČOVJEK JA VAM TO MOGU REĆI I TO S VISOKOM PRECIZNOŠĆU JER SE MENE NAZIVALO U GOVORNIŠTVU U MOJOM GENERACIJI HRVATSKIM CICERONOM ( PRIMJERICE NA DIPLOMATSKOJ AKADEMIJI ) A JA SAM PONAVLJAM OBIČNI MALI ČOVJEK KOJI ZNA ŠTO JE TEŠKO I KOJI NE LUPETA.
MILANOVIĆA MOŽEŠ VOLJETI ILI NE VOLJETI ALI ON JE FACA A JA TAKVE OBOŽAVAM.
DOVOLJNO JE ZA VEČERAS.
LAKU NOĆ.
POMALO Višeslav Jure Dokoza 3.2.2023. - YouTube
(JURE DOKOZA.)
OBRADIO:Mladen Ljubić-Vajta

Continue Reading