Connect with us

Nogomet

Plemići sjajnom igrom remizirali protiv favoriziranog prvaka Poljske (1:1)

Nogometaši mostarskog Zrinjskog remizirali su protiv Legie iz Varšave (1:1), u prvoj utakmici drugog pretkola, Lige prvaka, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Dobra igra Zrinjskog, pred oko 8.000 domaćih navijača, na stadionu pod Bijelim Brijegom, pružaju nadu da u uzvratu u Varšavi Mostarci mogu izboriti povoljan rezultat za nastavak natjecanja.

Legia je povela u drugom poluvremenu. U 49. minuti izvrstan pogodak postigao je Nemanja Nikolić, no “Plemiće” to nije pokolebalo i samo sedam minuta kasnije u 56 minuti izjednačio je Matija Katanec, na ubačaj Bilbije iz kornera.

Prvo i dobar dio drugog poluvremena igralo se u izuzetno teškim uvijeti, po nesnosnim vrućinama, pa je sudac u nekoliko navrata prekidao utakmicu, kako bi se igrači osvježili.

Zrinjski je, naročito u drugom poluvremenu, bio dominatnija momčad, a po broju gol šansi koju su stvorili Mostarci Legija može biti zadovoljna što je izbjegla poraz.

Iako se nije grubo igralo, nogometaši Zrinsjkog dobili su čak 5 žutih kartona. Čudni kriteriji sudca utakmice koji je, gotovo, za svaki prekršaj igračima Zrinsjkog dodjeljivao žuti karton, dok igrači Legije za iste prekršaje nisu tako strogo kažnjavani tropolje.info

Continue Reading