Connect with us

Scena

Petrov: Nisam mogao očekivati da će se Prgomet toliko iskompromitirati

Čelnik MOST-a Božo Petrov šokiran je potezima, lažima i osobnom kompromitacijom koju je sebi priredio Drago Prgomet.

-Drago je iskusan, ali je politički istraumatiziran, a bio je i u ratu, njega je to prebacilo. Nisam mogao očekivati da će se toliko iskompromitirati – povjerio se Božo Petrovjednom svom prijatelju govoreći o dojučeraÅ¡njem suradnikuDragi Prgometukoji je izbačen iz Nacionalnog vijeća Mosta.

>>Prgomet ruši Most: Nacionalno vijeće Most-a nema mandat za donošenje odluka

Psihijatar Petrov je tom svom prijatelju, doznaje Jutarnjii list, rekao kako Prgomet laže jer jedan čas govori da su se čuli nakon što je izbačen iz stranke, a drugi čas da se nisu čuli.

-On je nezrela osoba. ÄŒude me ti njegovi potezi. Politički vrluda, nisam mogao očekivati da će se sada vaditi iz toga na taj način. ÄŒovjek usred Dnevnika laže – priča psihijatar Petrov o Dragi Prgometu koji je sinoć osnovao i stranku Hrid.

>>Nedjeljko Matić nakon osnivanja HRID-i: Drago Prgomet ne podnosi da nije prvi

Poput Petrova, o Prgometu se izjasnio i njegov doskorašnji suradnik Nedjeljko Matić koji je s odbio poduprijeti Prgometovu ideju i osnivanje HRID-i.

– Po meni, Drago Prgomet ne podnosi da nije prvi. Imamo mi iskustva u ovih 25 godina, ne može ni jedna stranka funkcionirati na načelu “one man show”. Ako nisam prvi – ne valja politički sustav Republike Hrvatske – istaknuo je Matić.

 

M.M. tropolje.info

Continue Reading