Connect with us

Uncategorized

PANIKA U ZADRU: Chemtrailsi napravili čudan prsten oko Sunca – najava ledenog doba

Autor: Z. K. tropolje.info

Velika laž se razotkriva!

Neobičan fenomen danas je napravio paniku u Zadru. Čitatelji su nam se javili s fotografijama Sunca koje je ‘opkoljeno chemtrails’ tragovima ali i nečim pomalo neviđenim. Naime, oko Sunca stvorila se duga.

‘Chemtrailsi su danas iznad Zadra napravili ovaj neobični prsten oko Sunca. Prašenje je danas iznad Zadra bilo u nenormalnim količinama.’ – napisao nam je čitatelj i priložio fotografije neba iznad Zadra:

IMG_3627

IMG_3625

Šaljite nam svoje priče i fotografije neba!

>>>ŠOKIRAT ĆE VAS: Javnosti dostupne slike sustava zloglasnih chemtrailsa! POGLEDAJTE (FOTO)!

>>>HRVATI, HITNO JE! Prskaju vas kao komarce! Potpišite svjetsku peticiju protiv chemtrailsa koju je u dva dana potpisalo 24 000 ljudi!

Presten oko Sunca – najava ledenog doba – nikakvo globalno zatopljenje?

Prema slikama vidljivo je da je nebo iznad Zadra bilo prepuno chemtrails tragova, međutim jesu li oni izravno stvorili prsten oko Sunca ili je vrijeme da se propitamo koliko je’ globalno zatopljenje’ istinito? Iscrpno pojašnjenje o pojavi obrnutih duga pronašli smo na web portalu Matrix World, čiji je rad posvećen potrazi za znanjem i istinom. Više od 20.000 internetskih korisnika prati rad ove stranice.

Naime, čini se kako se geoinženjering u čiju svrhu se koriste i chemtrailsi obija u glavu pobornicima globalnog zatopljenja, jer ovakvi prstenovi mogući su predznak ledenog doba, odnosno to je potvrda  onoga što tvrde mnogi znanstvenici govoreći da je globalno zatopljenje laž.

>>>HRVATSKI ZNANSTVENIK: Mediji zaglupljuju javnost! Globalno zatopljenje je laž; slijedi nam Veliko ledeno doba i trajat će 70 000 godina!

-Iako su ljudi u umjerenim, mediteranskim, sub-tropskim i tropskim predjelima planete navikli viđati isključivo normalne lukove duga, koji nastaju refrakcijom solarne svjetlosti kroz kapljice kiše, sve je više pokazatelja da se u našoj atmosferi događaju promjene koje nad ovim područjima donose fenomene koji se inače mogu vidjeti samo u polarnim i sub-polarnim područjima planete.

Circumzenithal arc – nebeski osmjesi ili obrnute duge nastaju gotovo u zenitu, kada je Sunce blizu horizonta i to zahvaljujući velikim i stabilnim horizontalno smještenim šesterostranima kristalima leda koji nastaju u oblacima cirrusima na visinama većima od 5000 metara. U polarnim područjima su ovakve duge obično dio kompliciranog optičkog fenomena koji se naziva Kernov luk (duga). Naime H. F. A. Kern je 1895. godine prvi prijavio složeni optički fenomen u našoj atmosferi koji je sadržao solarnu auru, solarne pse ili parhelion i često po dva „nebeska osmjeha“ na različitim visinama. Prvi takav moderan fenomen je snimio Marko Mikkila u Finskoj 2007. godine iako su brojni polarni posjetitelji prijavljivali dijelove Kernovog luka s vremena na vrijeme. Nebeski osmjesi su polako ali sigurno u zadnjih tridesetak godina počeli putovati „na jug“ zajedno s još jednim interesantnim novitetom, a to su izrazito niski oblaci undulatusi asperatusi koji su tek 2009. zvanično klasificirani kako najnovija vrsta oblaka.

Hoćemo li progledati?

-Kada je 2010. godine IOP (Institute Phisics Academic & Science) objavio istraživanje koje je razbjesnilo klimatske fundamentaliste i zagovornike nepovratnog globalnog zagrijavanja, u kojemu se navodi kako sve toplija ljeta uzrokuju sve hladnije i hladnije zime, i kako topljenje ledenjaka uvjetuje promjenu saliniteta oceana s kojima se pak usporavaju najvažnije morske struje koje reguliraju stabilnost klime na planeti, poglavito na sjevernoj hemisferi, većina medija je prešutjela ovu vijest jer nikome nije bilo stalo da se istina konačno sazna – piše Matrix World

>>>POZOR! NASA OBJAVILA NAJVEĆU ZAVJERU I LAŽ IKAD: Evo što vam lažu čitavo vrijeme!

Continue Reading