Connect with us

Kultura

Osvrt na Izbore 2022…Mladena Ljubića Vajte…. Jutro 2.listopad, Izborni proces je započeo…srce mi govori, razum odobrava… javno pozivam sve da zaokruže br 9 na Federalnoj listi dr. Jadranka Knežević

Dragi prijatelji, kakav bi ja bio Prvi zapovjednik dragovoljac kad ne bih Prvi istupio….nemam namjeru kršiti zakon ni remetiti šutnju….zato sam mirovao. čekao jutro….i rano u akciju. Naime  srednjoškolsko doba je nešto što čovjek ne zaboravlja, a  posebno mi “vozari”( kako su nas zvali) smo bili  prijatelji i kolege po  svom vozarenju, pa radilo se o svakodnevnom ili tjednom, znali smo jedni druge. A naročito smo se radovali kad bi se susreli ponedjeljkom u 19 sati na vjeronauku za srednjoškolce.

SKB Mostar prvi u BiH počeo proizvodnju kapi za oči iz autolognog seruma (VDIEO) | Kupujmo i koristimo domaće

SKB Mostar prvi u BiH počeo proizvodnju kapi za oči iz autolognog seruma (VDIEO) | Kupujmo i koristimo domaće

Mladost brzo prošla, svi smo se razbacali po svijetu….ostala samo sjećanja. Veliko zadovoljstvo mi je vidjeti  dr. Jadranku Knežević, uspješnu doktoricu, majku i sad u prvim političkim vodama, posebne čestitke na hrabrosti, odlučnosti i  spremnosti  uključiti se u političke procese kada je najvažnije i najteže

Mnogo dobrih djela i uspjeha unosi u  političku zbilju Hrvata u BiH.  Prigodom završnog skupa u Mostaru, bilo je primjetno koliko branitelja, zapovjednika, gospodarstvenika, uspješnih i poznatih osoba, ali i običnog naroda je doktorici prišlo i poželjelo uspjeh, da čovjek  slikovito odmah može znati kako nam baš ovakva osoba treba u Parlamentu, prijatna, poštovana,  a narodna. naravno i dr. Čović predsjednik Hrvata u BiH je pozdravlja, rukuju se, a zatim mnogi političari, gradonačelnici. Nekako je  srčan i prepoznatljiv pozdrav svih  iz Zapadnohercegovačke županije na čelu sa Premijerom Ćosićem  i gradonačelnici Gruda i Širokog. General Tomo Medved,  ministar Begić, ministrica Jelka Miličević, Bariša Čolak, general Vrljić, Vina Marić, Mile Pušić, vijećnici Grada Mostara Snježana Brkić, Braco Zelenika,  Zastupnica u Saboru RH Zdravka Bušić, jednostavno mnogo  pohvala za doktoricu Knežević.
Zbog  sveukupne dobrobiti političkog korpusa Hrvata u BiH  pozivam vas da na federalnoj listi zaokružite broj 9 dr Jadranku Knežević, koja u političko djelovanje unosi plodove dugogodišnjeg rada i sve svoje uspjehe u poslovnom i obiteljskom životu.  Potrebno je malo više pojedinačnog zaokruživanja pozicije 9. kako bi uspjela biti izabrana…..zato naprijed svi.
Mladen Ljubić Vajta                                             
     

Continue Reading