Connect with us

Kultura

Iz Kuta Naše “Lašvanske Kraljice” Dijane “Danas smo bili jedna velika obitelj”

Najbolji dan u životu je dan kada za sebe odlučiš da tvoj život nije samo tvoj, nego da si puno bolji i jači kada se držimo zajedno.Danas smo bili jedna velika obitelj. Danas smo pokazali rezultat tog zajedništva, našu snagu i vjeru u svoj narod, u njegovu upornost, bez izgovora i opravdanja. Pokazali smo da vjerujemo u našeg generala, kao što je on vjerovao u nas 90-ih, to je dar svima nama – jedno nevjerojatno putovanje – a za njegovu kvalitetu zaslužni smo samo mi. Dan je kada naši životi neće ovisiti o nametnutim predstavnicima, danas je dan kada smo jednoglasno birali našu Borjanu, našu majku i našu kraljicu.Danas smo pokazali da moramo biti cjeloviti i realizirani u sebi i da je to jedini način kojim možemo pokazati svu svoju vrijednost, ljepotu naše vjere i našeg zajedništva.To nam nitko ne može oduzeti.Znamo mi ko smo, a što drugi govore nevažno je…bravo žitelji Središnje Bosne. Život nikome nije lak, suočavali smo se s raznim problemima, ali kada smo zajedno, jači smo i možemo sve.

Lašvanska Dolina srednja Bosna ♫♫♫♫ - YouTube

Čović: Travnik koji će biti ugodno mjesto za poslovati, raditi i živjeti naš je najveći prioritet

Ali što s tim? I dalje se držimo zajedno, samo tako možemo ostati i opstati, nema odustajanja, ako smo mogli 90-ih, možemo i sada. Naša nepokolebljivost i prije svega vjera u sebe, vjera u nas, našem generalu, našoj Borjani, upravo je to da možemo postići sve ako hoćemo i ako se držimo zajedno.Nikada sve neće biti savršeno. Uvijek će biti izazova, prepreka i manje od savršenih uvjeta.Zato smo mi tu Hrvati Središnje Bosne, narod koji nikad ne odustaje. Svakim korakom smo sve jači i snažniji, vještiji i vještiji, pouzdaniji i uspješniji.
Mi smo narod koji voli svoj dom, ponosni smo na svoje običaje, svoje podrijetlo, svoj hrvatski jezik. Ne damo nikome da nam to oduzme, da nas promijeni.Dok nosimo krunicu oko vrata, uz našeg generala i našu Borjanu, Hrvata Središnje Bosne “je bilo i bit će”, jer oni se ne boje nikoga osim Boga, a takvi su najbolji i najjači.Hrvati su pisali povijest, a povijest pišu samo najveći.
LAŠVANSKA DOLINA | www.vecernji.ba
Ustrajno do pobjede🇭🇷🇭🇷
Volim vas sve, ostajem tu,svoj na svome!!!
Autor Objave Mladen Ljubić-Vajta@

Continue Reading