Connect with us

Sport

ODLUČIO POMOĆI AKCIJI

VELIKO SRCE MANDŽUKIĆA: Na svoj rođendan sjetio se mlade Hrvatice koja boluje od raka

Autor: I.Knežević

Rebeka boluje od rijetkom tumora koji zahvati jednu osobu na 4 milijuna ljudi.

Mario Mandžukić ponovno je pokazao veliko srce. Naime, Mandžo je u četvrtak proslavio svoj 29. rođendan, no i na taj datum nije zaboravio na one kojima je potrebna pomoć. Jedna od njih je i 16-godišnja Rebeka Radić kojoj je dijagnosticiran rijetki koštani tumor u bazi lubanje. Mario se pridružio akciji “Život nema cijenu” i fotografirao s brojem telefona na koji svi pozivom mogu donirati 6,25 kuna.

Rebeka boluje od rijetkom tumora koji zahvati jednu osobu na 4 milijuna ljudi. Dijagnosticiran joj je prije dvije godine, dok je još bila u 8. razredu. Rebeka je endoskopski operirana 9. travnja 2013. godine u Zagrebu i odstranjen joj je dio tumora, no za njegovo potpuno odstranjivanje nužna je još jedna operacija, a odluka je pala na bolnicu Pittsburghu gdje dva kirurga imaju najviše iskustva – operiraju 5 sličnih slučajeva godišnje.

Problem su, dakako, financije, potrebno je skupiti 80 tisuća dolara samo za operaciju, prije dva tjedna održan je humanitarni koncert, a osim telefonskih poziva Rebeki se može pomoći i uplatama na račun preko malonogometnog kluba Primošten.

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta, PRIMOŠTEN

Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2

Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

mandzo

Continue Reading