Connect with us

Uncategorized

OÄŒEKUJE NAS JAKO NEVRIJEME

Najviša dnevna temperatura bit će između 26 i 31 °C!

U ponedjeljak navečer makarsko i splitsko područje zahvatilo je grmljavinsko nevrijeme s kišom. No, osječku i zagrebačku regiju u utorak poslijepodne očekuje sličan scenarij. Naime, prognozirana su jaka nevremena.

Utorak će biti pretežno ili djelomice sunčan, ali u većini slučajeva nestabilan. DHMZ je objavio kako će uz jači razvoj oblaka u unutrašnjosti biti pljuskova i grmljavine. Dok se grmljavinsko nevrijeme očekuje u središnjim i istočnim krajevima. Najviša dnevna temperatura bit će između 26 i 31 °C!

Za dvije regije u Hrvatskoj Meteoalarm je izdao narančasto upozorenje. Očekuje se kako će u osječkoj i zagrebačkoj regiji biti pljuskova s grmljavinom. Navode, također kako je moguće i izraženije grmljavinsko nevrijeme koje će pratiti obilna kiša. Osim navedenih područja, na kninskom i karlovačkom području također bi moglo biti nevremena.

Narančasto upozorenje prema objašnjenju na stranicama Meteoalarma označava opasno vrijeme. ”Neuobičajene vremenske prilike su prognozirane. Šteta i ljudske žrtve su moguće”, navodi Meteoalarm.

Meteoalarm
Meteoalarm

Continue Reading