Connect with us

Uncategorized

Novi uspjeh studenata Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Studenti su pristupili pripremanju i izvršavanju svih traženih zaduženja od strane ISPF-a, te je Generalnom zboru 61. kongresa IPSF-a putem videolinka prikazan Fakultet te ova studentska organizacija. Predsjednik Zbora Fakulteta, Martin Kondža, pojasnio je razloge pristupanja IPSF-u, strukturu organizacije, provedene projekte i buduće zadaće.

Nakon tajnog glasovanja, Studentski zbog Farmaceutskog fakulteta primljen je kao novi član IPSF-a većinom glasova.

”Radujemo se budućoj suradnji sa našim kolegama diljem svijeta, a pristupanjem ovoj krovnoj organizaciji našim studentima otvorena su vrata novih mogućnosti i prilika za djelovanje na međunarodnoj razini, mogućnost studentske razmjene, pristup u odlučivanju o svim relevantnim temama iz područja međunarodne farmacije, pristup znanstvenim člancima, međunarodnim projektima i još puno toga,” navode iz Zbora.

IPSF je jedna od najstarijih studentskih organizacija, a predstavlja krovnu udrugu studenata farmacije na međunarodnoj razini čija je uloga međunarodna promocija farmacije, briga o javnom zdravstvu, studentskom statusu, znanosti, edukaciji, stoji u priopćenju Studentskog zbora Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. tropolje.info

Continue Reading