Connect with us

Ljubav

Njegova žena je iznenada umrla i ostavila ga samog s petero djece:

Njegova žena je iznenada umrla i ostavila ga samog s petero djece: Kada je pronašao skrivenu kutiju sve mu je bilo jasno

Da je život vrlo nepredvidiv, te da se može promijeniti u djeliću sekunde uvjerio nas je mladi bračni par čiju priču možete pročitati u nastavku.

Cassia i Joe Rott su mislili da su dobivanjem preslatkih trojki sve njihove patnje u životu prestale.

Njihov dvoje su se upoznali 2004. godine na poslu i zaljubili.


TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Profesor Miralem Imširović otkriva najnovije metode uspešnog ublažavanja bolova koštano-mišićnog sistema…

zena-iznenada-umrla

Dvije godine kasnije su se i vjenčali. Godine 2015. Cassie i Joe su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petero djece mlađih od 7 godina. Dvije starije kćerke nisu mogle dočekaju nove članove obitelji.

A onda se sve promijenilo …

Joe ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su liječnici otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. siječnja 2016. godine Cassia je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudila ju je oštra bol u grudima.

ostra-bol-u-grudima

Daljnji testovi su pokazali da Cassia nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom trenutku nije imala drugih simptoma, te je puštena da ide kući.

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svijet, njihov život se promijenio u trenu.

zivot-promijenjen-u-trenu

Joe je pokupio starije kćerke iz škole kako bi proveli vrijeme kod kuće. Oni će zauvijek pamtiti taj dan, jer je Cassia iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji s hormonima i lijekovima poslije poroda imali fatalno djelovanje.

zena-umrla-nakon-poroda

Ne postoje riječi kojim bi Joe mogao opisati šok i bol koji je osjetio. Bilo je trenutaka kada je Joe pomislio da će odustati od svog bola i tuge.

tuga-1

Sada se prilagođava životu svoje petero djece.

Priznaje da je ponekad teško uspostaviti ravnotežu.

sestra-i-blizanci

“Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male djece ovisi o vama” – rekao je Joe.

obitelj-4

Ovu situaciju najbolje opisuje natpis na njihovoj stranici: “Sada svu pažnju i odgovornost posvećujem ovim malim bićima, uspomena na njihovu majku sada živi kroz njih.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> UČENICI NAJAVILI DA KREĆU U ŠTRAJK: ‘I nama učenicima je prekipjelo šutjeti i trpjeti njihov teror’
>>> STARCA I NJEGOVOG SINA OBJESILI NA STABLO, INVALIDA UBILI BOMBOM: Masovni pokolj kod Korenice ostao je nekažnjen
>>> SRBIJA se ruga Vukovarcima i žrtvama genocida: Otkrivena spomen ploča zapovjedniku napada na Vukovar, general majoru JNA Bratiću
>>> VUČIĆ POTVRDIO DA IMA PETU KOLONU U HRVATSKOJ: “Znam u komad koliko imate oružja”, spomenuo i dedu kojeg su “ustaše ubile maljem”
Komentari

Continue Reading