Connect with us

Ostali sportovi

Ngannou teško nokautirao Miočića u drugoj rundi i postao novi UFC prak

Francis Ngannou novi je UFC prvak u teškoj kategoriji nakon teškoga nokauta koji je zadao Stipi Miočiću…

Težak poraz doživio je Stipe Miočić u borbi za naslov UFC prvaka, velikom revanšu protiv Francisa Ngannoua. Kamerunac je porazio Miočića brutalnim nokautom na početku druge runde, kada je spojio jedan lijevi kroše i poslao našeg borca u nokdaun, piše Gol.hr.

Stipe se u tom trenutku ugasio jer je udarac sjeo ravno na bradu, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se još jednom bacio na njega i udario još jednom prije nego je Herb Dean prekinuo dvoboj.

Miočić je pogriješio na početku druge runde i to ga je koštalo nokauta. Ngannou ga je poslao u nokdaun, Stipe se izvukao i iz kontre ga čisto udario. Miočić je pomislio da ga je uzdrmao no nije. Ngannou je bio priseban, ispalio je lijevi kroše i poslao našeg borca na tlo i dovršio ga.

Bio je to vrlo slab nastup Miočića koji je u nešto manje od šest minuta ispalio svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, Miočić je bio prepasivan, a o tome dovoljno govori i činjenica da nije u prvoj rundi ispalio nijedan udarac rukom.

Ngannou ga je u nekoliko navrata pogodio i u prvoj rundi, no Stipe je ostao čvrsto na nogama. No jednostavno ga ništa od svih tih upozorenja nije trgnulo da bude aktivniji piše Gol.hr.

Continue Reading