Connect with us

Uncategorized

MOSTAR: Premijer Herceg uručio donaciju Domu za siromašne studente

Dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ posjetio je gradilište Studentskog doma za siromašne studente u Mostaru i uručio donaciju Vlade namijenjenu nastavku izgradnje tog značajnog objekta, javlja bpz.ba

Zahvaljujući na donaciji fra Iko Skoko, voditelj radova, kazao je kako je do sada na izgradnju utrošeno više od milijun KM, a završetak ovisi o daljem priljevu sredstava.

Dom za siromšne studente u izgradnji

Dom za siromšne studente u izgradnji

„Pozitivno je da radovi od početka nisu obustavljani te iz dana u dan napreduju. No, da bi objekt bio useljiv potrebno je još dosta novca. Nadam se kako će humani ljudi, kao i do sada, nastaviti podržavati ovaj projekt“, kazao je fra Iko, dodajući kako će Dom pod svoje okrilje moći primiti 150 studenata koji nisu u mogućnosti plaćati troškove studiranja.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo napretkom radova, kazavši kako će Vlada, sukladno mogućnostima, nastaviti podupirati projekt izgradnje Doma.

Inače, u sklopu objekta, pored Studentskog doma koji će moći primiti 150 studenta slabijeg imovnog stanja, planirana je i javna kuhinja, te Međunarodni centar za dijalog

Continue Reading