Connect with us

Ekonomija

Modna revija majki i djece u Mepas Mallu

Svaki dan je prilika da stvorimo prekrasne i vječne uspomene. Tako je i Mepas Mall, svjestan da se naljepše uspomene stvaraju od najmlađih dana, ove godine odlučio učiniti Majčin dan nezaboravnim za mnoge mame i njihove najdraže mališane.

Sinoć je još jednom dokazano kako su mame osim što su glavne živote vodilje i najbolji prijatelj svojoj djeci sudjelujući na modnoj reviji u Mepas Mallu. Mame su imale priliku prijaviti se putem aplikacije na Facebook stranici centra te pružiti sebi i svojim mališanima iskustvo prave modne revije koja je sadržavala casting, generalne probe, profesionalno šminkanje vizažista dm-a i slatke frizurice za koje su zaslužan tim frizerskog salona Red Carpet2.

Zahvaljujemo se sponzorima Saponiji i Kanditu što su podržali ovaj događaj. Mamama su pripremili najdraže Saponia proizvode, dok su malene sudionike oduševiti slatkim Kandit poklon paketima.

Mepas Mall je iznimno ponosan na najvažniju činjenicu – da je zaista potrebno malo volje i truda da se slatkim mališanima priredi nezaboravna radost i iskustvo zajedno sa njihovim životnim junakinjama.

Treći kat Mepas Malla sinoć je bio centar predivne energije, sreće i ljubavi u cijelom Mostaru. tropolje.info

Continue Reading